logo


Στο πλαίσιο των πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων των Σχολείων της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας και μετά τη θετική ανταπόκριση που είχε ο περυσινός αγώνας δρόμου, τα Αρσάκεια Σχολεία διοργανώνουν, σε συνεργασία με τον Δήμο Διονύσου, τον 2ο Αρσάκειο Δρόμο.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, στις 9.00 το πρωί, και σε αυτόν μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές, γονείς, απόφοιτοι και όλοι όσοι ενδιαφέρονται. Ο 2ος Αρσάκειος Δρόμος περιλαμβάνει διαδρομή 5 χιλιομέτρων στην περιοχή του Διονύσου, με αφετηρία και τερματισμό τα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Σχολεία Εκάλης. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει αγώνας δρόμου 900 μέτρων μέσα στις εγκαταστάσεις των Σχολείων, για μαθητές 8-12 ετών.

Για τον αγώνα δρόμου των 5 χλμ. το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ για τους μαθητές Γυμνασίου και 10 ευρώ για τους μαθητές Λυκείου και όλους τους ενήλικες. Για την διαδρομή των 900μ. η συμμετοχή είναι 5 ευρώ.

Θεωρούμε πως μια τέτοια ημέρα, γιορτή της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και του αθλητισμού, θα συμβάλει στην ενίσχυση των δεσμών μεταξύ δημοτών, αθλητών, μαθητών των σχολείων και κοινωνικών φορέων της περιοχής μας. Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να συμμετάσχετε, είτε ως δρομείς είτε ως εθελοντές. Η εγγραφή σας γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.arsakeiosdromos.gr. μέχρι την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2017.