logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πάρτυ rock ’n roll που διοργάνωσαν ο Δήμος Διονύσου και η Δημοτική Κοινότητα Αγίου Στεφάνου το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Μαρίνου Αντύπα, στον Άγιο Στέφανο.

Πολλοί δημότες, νέοι … κάθε ηλικίας, ήρθαν στο πάρτυ – την επιμέλεια του οποίου είχε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου Μιχάλης Κασαπάκης – θυμήθηκαν τα παλιά, και σε σκηνικό disco της εποχής, έδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες. Οι μεγάλες επιτυχίες των 60’ς 70’ς από ξένα και ελληνικά συγκροτήματα όπως Revival, Rolling Stones, The Charms, Olympians και Idols απογείωσαν τη διάθεση, και το κέφι και ο χορός είχαν την τιμητική τους, μέχρι αργά το βράδυ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης, η αντιδήμαρχος Αγγελική Πέππα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Κοκμοτός, Χρυσούλα Ντούντα και Γιάννης Τσουδερός, οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων, Άνοιξης Χαράλαμπος Πιπέρης, Διονύσου Αναστάσιος Μπάσης και Κρυονερίου Δημήτρης Χριστόπουλος, και οι τοπικοί σύμβουλοι, Αγίου Στεφάνου Βασιλική Μελετίου και Ροδόπολης Παναγιώτης Σεϊντής.