logo


Στις 9.30 το πρωί της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΤΙΑΣ με 11 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Πρώτο πρώτο αυτό που αφορά στις εγγραφές των νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς για τη σχολική χρονιά 2017-2018. Σύμφωνα με την εισήγηση του Προέδρου Θ. Στάικου, ήδη ικανοποιήθηκαν μέσω του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ οι 68 θέσεις που είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα και αναμένονται και άλλες 40 αναπληρώσεις. Διαπιστώνεται επίσης πως πολλές αιτήσεις προέρχονται από άνεργες μητέρες, ενώ ορισμένες έχουν υποβληθεί εκπρόθεσμα. Το σύνολο τον αιτήσεων που υποβλήθηκαν φέτος ανέρχονται στις 391 -294 για τα παιδικά τμήματα και 97 για τα βρεφικά.

Επιπλέον, στην Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνεται η πρόσληψη 8 ατόμων για ένα χρόνο, καθώς και 5 απ’ ευθείας αναθέσεις που αφορούν στον πρώτο επαγγελματικό καθαρισμό του Παιδικού Σταθμού δωρεάς Κουκουτσέα στο Διόνυσο ο οποίος ξεκινά τη λειτουργία του φέτος, στις εκκενώσεις βόθρων στα ΚΑΠΗ και τους Σταθμούς, στην προμήθεια εξοπλισμού, παιχνιδιών και βιβλίων τόσο για το Σταθμό Κουκουτσέα όσο και για τους υπόλοιπους Δημοτικούς Σταθμούς, καθώς και στη μηνιαία συντήρηση των ανελκυστήρων στους Σταθμούς Β’ Δροσιάς, Άνοιξης, Κρυονερίου και Διονύσου:

ΘΕΜΑ 1ο: Εγγραφές νηπίων για την σχολική χρονιά 2017-2018.

ΘΕΜΑ 2ο: Υποβολή τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης του προϋπολογισμού Εσόδων – Δαπανών έτους 2017 για το Β’ τρίμηνο.

ΘΕΜΑ 3ο: Εργοδοτική εισφορά ποσού 20 Ευρώ ανά εργαζόμενο (41 ατόμων ) για τον ειδικό Λογαριασμό Παιδικών Κατασκηνώσεων (Ε.Λ.Π.Κ.) που αποτελεί πόρο του ενιαίου Λογαριασμού για την Εφαρμογή Κοινωνικών Πολιτικών του Ο.Α.Ε.Δ.

ΘΕΜΑ 4ο: ΄Eγκριση δαπανών που πληρώθηκαν από την παγία προκαταβολή και έκδοση τακτοποιητικών ενταλμάτων.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων για την εκτέλεση της τελεσίδικης αριθμ. 133/2009 δικαστικής απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την αριθμ. 18/2017 απόφαση του ΔΣ του Νομικού Προσώπου.

ΘΕΜΑ 6ο: ‘Eγκριση νέων προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και καθορισμός ειδικοτήτων.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας αρχικού καθαρισμού του νέου βρεφονηπιακού Σταθμού Διονύσου «Δωρεά Πάρι και Μαρία Κουκουτσέα» και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την παραπάνω υπηρεσία.

ΘΕΜΑ 8ο: Λήψη απόφασης για έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας εκκενώσεων βόθρων των Παραρτημάτων του ΝΠ (ΚΑΠΗ και Παιδικών Σταθμών) 2017- 2018 .

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση δαπάνης, διάθεσης πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για απευθείας ανάθεση της προμήθειας «Προμήθεια εξοπλισμού των Παραρτημάτων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών »

ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση δαπάνης, διάθεσης πίστωσης και έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών για απευθείας ανάθεση της προμήθειας «Προμήθεια παιχνιδιών και βιβλίων για τις ανάγκες των Παραρτημάτων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ‘Η ΕΣΤΙΑ’».

ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση δαπάνης, διάθεσης πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την απευθείας ανάθεση για την μηνιαία συντήρηση και τεχνική κάλυψη των ανελκυστήρων στα Παράρτημα των Παιδικών Σταθμών.