logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες επισκευών και βαψίματος στον δημοτικό παιδικό σταθμό «Κουκουτσέα». Τα συνεργεία δουλεύουν ακατάπαυστα, ώστε το συντομότερο δυνατόν ο πανέμορφος παιδικός σταθμός, δωρεά Πάρη και Μαρίας Κουκουτσέα, να είναι έτοιμος να λειτουργήσει και να δεχθεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, τα παιδιά του Δήμου μας.

Τον παιδικό σταθμό επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Διονύσου, Διονύσης Ζαμάνης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Η Εστία» Θεόδωρο Στάικο, και μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης και τον έλεγχο της προόδου των εργασιών, δήλωσε σχετικά:

«Έπειτα από πολύμηνες, δύσκολες και επίμονες προσπάθειες, φθάσαμε στην τελική ευθεία. Οι εργασίες πλήρους ανακαίνισης βαίνουν προς την ολοκλήρωσή τους και τον Σεπτέμβριο, όπως όλα δείχνουν, ο σταθμός θα λειτουργήσει και θα υποδεχθεί τα παιδιά μας. Είναι ένας παιδικός σταθμός κόσμημα που θα αναβαθμίσει αισθητά τις υποδομές μας και θα προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη υποστήριξη στις οικογένειες του Δήμου που έχουν μικρά παιδιά. Κάνουμε τα πάντα, για να δημιουργούμε έργα πνοής και νέες υποδομές και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τους κόπους όλων».