logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η ασφαλτόστρωση πολλών δρόμων της Δημοτικής Ενότητας Άνοιξης στο πλαίσιο του έργου της Περιφέρειας: «Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Διονύσου». Σύμφωνα με τη σχετική μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, γίνεται απόξεση (φρεζάρισμα) και απομάκρυνση των επιφανειακών στρώσεων του παλαιού οδοστρώματος και εν συνεχεία επίστρωση με νέο ασφαλτοτάπητα.

Πρόκειται για σημαντικό μέρος του οδικού δικτύου και βασικούς δρόμους της Δημοτικής Ενότητας Άνοιξης που είχαν υποστεί φθορές, η ασφαλτόστρωση των οποίων διευκολύνει την κυκλοφορία, αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών και ενισχύει τις υποδομές.

Ο δρόμοι που ασφαλτοστρώνονται είναι: Μεγ. Αλεξάνδρου, Λυκαβηττού, Κανάρη (από Λ. Μαραθώνος έως Τζων Κέννεντυ), Αθηνών – Χαλκίδος (από Λ. Μαραθώνος έως πλατεία Άνοιξης), Τζων Κέννεντυ (από Κορυτσάς έως Αναπαύσεως), Βορείου Ηπείρου (από πλατεία Άνοιξης έως Ρήγα Φεραίου), Αγίου Αθανασίου (από κτίριο BIC έως ξενοδοχείο Ουράνιο Τόξο) και η οδός Ορφέως θα ανακατασκευαστεί από Λ. Μαραθώνος έως Μεγ. Αλεξάνδρου.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και ανακατασκευής πραγματοποιούνται σε δρόμους που έχει γίνει η πλήρης εγκατάσταση των δικτύων υποδομών και αναμένεται να ολοκληρωθούν έως το τέλος Σεπτεμβρίου.