logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παραδόθηκε σε παιδιά και γονείς, χθες Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017, πλήρως ανακατασκευασμένη και πιστοποιημένη, η κεντρική παιδική χαρά της Δημοτικής Ενότητας Σταμάτας, που βρίσκεται επί των οδών Εύξεινου Πόντου και 25ης Μαρτίου.

Για την ανακατασκευή της παιδικής χαράς, απομακρύνθηκαν όλα τα παλιά όργανα, διαμορφώθηκε κατάλληλα ο χώρος και στη συνέχεια τοποθετήθηκαν νέα όργανα και παιχνίδια. Η παιδική χαρά έχει επίστρωση με ειδικό τάπητα ασφαλείας και έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις πρόσφατες αποφάσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, ώστε τα παιδιά να παίζουν ανέμελα με τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία.

Η ανακαινισμένη με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές παιδική χαρά λειτουργεί σε ένα καταπράσινο περιβάλλον και διαθέτει, επίσης, πολλά παγκάκια, βρύση με πόσιμο νερό και δυνατότητα πρόσβασης για ΑμεΑ. Το ωράριο λειτουργίας της είναι 8 π.μ.- 3 μ.μ. και 5 -10 μ.μ.

Είναι η τρίτη κατά σειρά παιδική χαρά του Δήμου Διονύσου που πιστοποιείται, από το ευρύ πρόγραμμα ανακαίνισης και πιστοποίησης όλων των παιδικών χαρών του Δήμου, η ολοκλήρωση του οποίου θα προσφέρει πολλές εναλλακτικές δυνατότητες ασφαλούς παιχνιδιού και διασκέδασης για τα παιδιά.