logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με κάθε επισημότητα γιόρτασε το Κρυονέρι τον πολιούχο του Άγιο Παντελεήμονα, παρόντων, του Δημάρχου Διονύσου κ. Διονυσίου Ζαμάνη, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσώπων της ιεροσύνης και των τοπικών αρχών αλλά και πλήθους κόσμου.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Ιερού Ναού, την επιμέλεια των οποίων είχε ο εφημέριός του π. Πέτρος Θεοδοσίου, ξεκίνησαν την παραμονή της εορτής με την τέλεση Πανηγυρικού Εσπερινού προεξάρχοντος του Πανοσιολογιοτάτου αρχιμανδρίτου π. Ιωαννικίου Γιαννοπούλου. Ανήμερα της εορτής τελέστηκε Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα και το απόγευμα Μεθεόρτιος Εσπερινός προεξάρχοντος του Πανοσιολογιοτάτου αρχιμανδρίτου π. Αγαθαγγέλου Κόκλα και περιφορά των Ιερών Λειψάνων και της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Παντελεήμονα, υπό τη μουσική συνοδεία της Φιλαρμονικής Φυλής.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, ο Δήμος Διονύσου σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Κρυονερίου, διοργάνωσε μουσική εκδήλωση στην πλατεία Ν. Πλαστήρα, με τον δημοφιλή μουσικό Βαγγέλη Κονιτόπουλο και την ορχήστρα του, στην οποία χορευτικό τμήμα του Δήμου παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς.

Ο Δήμαρχος Διονύσου κος Ζαμάνης στο χαιρετισμό του ευχήθηκε τα χρόνια πολλά στους δημότες ενώ στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με συμπολίτες που παρευρέθηκαν στον εορτασμό. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Κρυονερίου κ. Δημήτρης Χριστόπουλος.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρευρέθηκαν, επίσης, ο βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής κ. Θανάσης Μπούρας, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Αγγελική Πέππα, Δημήτρης Ράικος, Αναστασία Στασινοπούλου και Καλλιόπη Ταουξή, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Βασίλης Κοκμοτός, Δημήτρης Κωστάκης, Χρυσούλα Ντούντα, Γιάννης Καλαφατέλης και Αναστάσιος Καρασαρλής, οι πρόεδροι των Δημοτικών Ενοτήτων, Αγίου Στεφάνου κ. Μιχάλης Κασαπάκης και Άνοιξης κ. Χαράλαμπος Πιπέρης, οι τοπικοί Σύμβουλοι κ.κ. Παναγιώτης Σεϊντής και Ηρακλής Χιώτης, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.