logo


Την προσεχή Τρίτη 18 Ιουλίου στις 9 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου με 13 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Ανάμεσά τους η απ’ ευθείας ανάθεση ύψους 24.800 ευρώ για τη μεταφορά ογκωδών αντικειμένων, μια που η τρέχουσα εργολαβία λήγει σε μερικές ημέρες, ενώ δεν προβλέπεται να αναδειχθεί νέος ανάδοχος πριν από το Σεπτέμβριο. Απ’ ευθείας ανάθεση ύψους 5.000 ευρώ προτείνεται επιπλέον και για τη συντήρηση και επισκευή του Δημοτικού Γυμναστηρίου στον Αγ. Στέφανο, που θα γίνει με βάση τεχνική μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου:

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
ΘΕΜΑ 1ο: Τροποποίηση της υπ ́ αριθ 152/20-6-2017 Απόφασης Οικονομικής επιτροπής ως προς τον Κ.Α.

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
ΘΕΜΑ 2ο: 3η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ∆ΗΜΟΥ Ο.Ε. 2017.
ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων για την εκτέλεση της αριθ. 100/2016 τελεσίδικης δικαστικής απόφασης του Ειρηνοδικείου Μαραθώνα, σύμφωνα με την αριθ. 89/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.
ΘΕΜΑ 4ο: ∆ιόρθωση των με αρ. 167/2017 & 168/2017 Αποφάσεων Οικονομικής Επιτροπής ως προς τους Κ.Α. Εξόδων.
ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αποζημίωση του ΕΛΕΚΙ∆Η ΓΕΩΡΓΙΟΥ για ζημιά που υπέστη το ελαστικό του ΙΧΕ αυτ/του του από πτώση σε λακκούβα στο οδόστρωμα.

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΘΕΜΑ 6ο: Επείγουσα Απευθείας Ανάθεση για την Παροχή Υπηρεσίας Μεταφοράς Ογκωδών Απορριμμάτων.
ΘΕΜΑ 7ο: Αίτημα του κ. Μάμαλη Χρήστου περί καταβολής αποζημίωσης για ζημία που φέρεται να υπέστη το ψυγείο του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου του από μεταλλική βέργα πακτωμένη στο οδόστρωμα.
ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση Μελέτης, Όρων ∆ιακήρυξης, ∆απάνης και ∆ιάθεσης Πίστωσης για την Προμήθεια Υπηρεσίας Συντήρησης Κλαδοφάγου Μηχανήματος.
ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση Μελέτης, Όρων ∆ιακήρυξης, ∆απάνης και ∆ιάθεση των σχετικών Πιστώσεων Προϋπολογισμού για την Ανάθεση «Προμήθεια Υγρών Καυσίμων & Λιπαντικών Έτους 2017 – 2018» του ∆ήμου ∆ιονύσου».
ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης Προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2017 για τη «Συντήρηση Ψυκτών Πόσιμου Νερού» του ∆ήμου ∆ιονύσου.
ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεσης Πίστωσης για την Παροχή Υπηρεσιών Επισκευής Οχημάτων του ∆ήμου.

∆/ΝΣΗ ΑΝΘΡ. ∆ΥΝΑΜΙΚΟΥ & ∆ΙΟΙΚ. ΜΕΡΙΜΝΑΣ
ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση α) της δαπάνης και της διάθεσης πίστωσης για «Προμήθεια φρέσκου παστεριωμένου γάλακτος για το προσωπικό του ∆ήμου ∆ιονύσου, για το έτος 2017» (CPV) : . 15511100-4 – Α∆ΑΜ: 17REQ001635595 , β) της μελέτης και γ) των όρων διακήρυξης του διαγωνισμού δ) την συγκρότηση της Επιτροπής ∆ιενέργειας και Αξιολόγησης Προσφορών του ∆ιαγωνισμού.

ΤΜ. ΚΟΙΝ. ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΘΕΜΑ 13ο: Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση της τεχνικής μελέτης για την συντήρηση και επισκευή αθλητικού εξοπλισμού γυμναστηρίου Αγίου Στεφάνου, με απευθείας ανάθεση.