logo


Αύριο Τρίτη 4 Ιουλίου στις 9 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου με 21 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Ανάμεσά τους η έγκριση του προσωρινού αναδόχου για τη συντήρηση των σχολικών κτηρίων του Δήμου, έργο προϋπολογισμού 200.000 ευρώ για το οποίο προσφέρθηκε έκπτωση 65%, καθώς και η έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για το νέο έργο της αποκατάστασης των φθορών στους δρόμους της πόλης, με προϋπολογισμό επίσης 200.000 ευρώ. Όταν το εν λόγω έργο ολοκληρωθεί, αναμένεται να εξοικονομήσει χιλιάδες ευρώ από αποζημιώσεις του Δήμου σε πολίτες που βλέπουν τα ελαστικά των αυτοκινήτων τους να καταστρέφονται από πτώση σε λακκούβες. Περιλαμβάνεται επιπλέον η απ’ ευθείας ανάθεση για την επισκευή των κλιματιστικών στα Πολιτιστικά του Αγ. Στεφάνου και του Κρυονερίου, των οποίων η βλάβη ταλαιπώρησε όσους παρακολούθησαν εκδηλώσεις στη διάρκεια του καύσωνα των προηγούμενων ημερών:

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
ΘΕΜΑ 1ο: Αποδέσμευση πιστώσεων & Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού ο.ε. 2017 για τις συνεχιζόμενες δαπάνες του ∆ήμου
ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση Πρακτικού Συνοπτικού ∆ιαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την περίθαλψη και φιλοξενία αδέσποτων ζώων ∆ήμου ∆ιονύσου.

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης.
ΘΕΜΑ 4ο: Αποδέσμευση πίστωσης από τον Κ.Α. 25.8116.0001 με την ονομασία «∆απάνες προμήθειας αναλωσίμων» και νέα έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης».
ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 166/2017 Α∆Σ.
ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 167/2017 Α∆Σ.
ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης.
ΘΕΜΑ 8ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής και έγκριση απόδοσης Λογαριασμού (ΓΚΑΣΙΩΝΑ ΙΩΑΝΝΑ).
ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την πληρωμή δικαστικών εξόδων της υπ’ αριθ. 8285/2016 ∆ιαταγή πληρωμής.

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση ∆απάνης, ∆ιάθεσης Πίστωσης και Τρόπου Ανάθεσης για την Προμήθεια Υπηρεσίας Συντήρησης Λοιπού Μηχανολογικού Εξοπλισμού Πρασίνου.
ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση Έκδοσης Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής για την Καταβολή Παραβόλων ΚΤΕΟ.
ΘΕΜΑ 12ο: Αίτημα της κ. Φυτούση Χρυσούλας περί καταβολής αποζημίωσης για ζημιά 2 ελαστικών του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου της από πτώση σε λακκούβα επί του οδοστρώματος.
ΘΕΜΑ 13ο: Αίτημα της κ. Προύτσου Νιόβης περί καταβολής αποζημίωσης για καταστροφή του ελαστικού του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου της από πτώση σε λακκούβα.
ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση ∆απάνης, ∆ιάθεσης Πίστωσης και Τρόπου Ανάθεσης για την Προμήθεια Χλωριωτών (Αντλιοστασίων και ∆εξαμενών) και Υπηρεσίας Συντήρησης.
ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση Έκδοσης Χρηματικών Ενταλμάτων Προπληρωμής για την Έκδοση – Ανανέωση ∆ικαιολογητικών Οδηγών του ∆ήμου (∆ίπλωμα Οδήγησης, Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ), Κάρτα Ηλεκτρονικού Ταχογράφου).
ΘΕΜΑ 16ο: Επείγουσα Απευθείας Ανάθεση για τη Αποκατάσταση Ζημιών στις Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες του Πολιτιστικού Κέντρου της ∆ημοτικής Ενότητας Αγίου Στεφάνου και του Πολιτιστικού Κέντρου της ∆ημοτικής Ενότητας Κρυονερίου.
ΘΕΜΑ 17ο: Επείγουσα Απευθείας Ανάθεση για τη Αποκατάσταση Ζημιών του Εξοπλισμού Χλωρίωσης Πόσιμου Νερού στα Αντλιοστάσια της ∆ημοτικής Ενότητας Σταμάτας.

∆/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΘΕΜΑ 18ο: Έγκριση του πρακτικού και του αποτελέσματος του διαγωνισμού της 20ής Ιουνίου 2017 για την ανάθεση του έργου: “ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΟΝΑ∆ΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ∆ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗΣ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017”, προϋπολογισμού 200.000,00€ (με ΦΠΑ).
ΘΕΜΑ 19ο: Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού ο.ε. 2017 για νέο έργο του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΤΜ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ∆ΙΑΦΑΝΕΙΑΣ
ΘΕΜΑ 20ό: Έγκριση α) της δαπάνης και της διάθεσης πίστωσης για «Υπηρεσίες Συντήρησης και Τεχνικής Υποστήριξης των Εφαρμογών Οικονομικής ∆ιαχείρισης, ∆ημοτικής Κατάστασης, Πρωτοκόλλου και ∆ιαχείρισης Προσωπικού» και β) των τεχνικών προδιαγραφών.

∆/ΝΣΗ ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ/ΤΜ. ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
ΘΕΜΑ 21ο: Έγκριση της δαπάνης και της διάθεσης πίστωσης για την «Τεχνική Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη καθώς και Ενημέρωση & Αναβάθμιση Λογισμικού εξοπλισμού».