logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄ τάξης, στη γεμάτη από μαθητές και γονείς αίθουσα του αμφιθεάτρου του Σχολείου.

Παραβρέθηκαν, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας κ. Καυγαλάκης Μιχαήλ, ο Σύμβουλος Παιδαγωγικής Ευθύνης κ. Κανίδης Ευάγγελος, οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό, ο κ. Σταυριανάκης Κωνσταντίνος Προϊστάμενος Υπηρεσίας Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Ε.Α.Β. ο κ. Κούνης Απόλλωνας Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Διονύσου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ, Καθηγητές, Μαθητές και πολλοί Συνεργάτες του 1ου ΕΠΑΛ Διονύσου «ΖΗΝΩΝ».

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι Δράσεις και τα Προγράμματα που υλοποιήθηκαν από τους μαθητές κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Αναλυτικά παρουσιάστηκαν σε μορφή video :

-Ανασκόπηση όλης της σχολικής χρονιάς
-Εκπαιδευτικές επισκέψεις
-Χορηγίες για τα Εργαστήρια
-Τα Περιβαλλοντικά Προγράμματα
-Τα Πολιτιστικά Προγράμματα
-Τα Προγράμματα Αγωγής Υγείας
-Οι Συμμετοχές στις Ημερίδες
-Οι συμμετοχές σε προγράμματα του Δήμου Διονύσου
-Οι συμμετοχές σε διαγωνισμούς
-Η Κοινωνική προσφορά
-Διακρίσεις μαθητών στον Αθλητισμό

Στην συνέχεια απονεμήθηκαν στους μαθητές οι τίτλοι σπουδών:
– το Απολυτήριο Λυκείου και
– το Πτυχίο της Ειδικότητας που ακολούθησαν, το οποίο αποτελεί και το πρώτο σημαντικό εφόδιο για την Επαγγελματική τους πορεία – εξέλιξη και αποκατάσταση.

Η εκδήλωση έκλεισε με τραγούδια από την χορωδία του Σχολείου συνοδευόμενη από την κ/α Χατζηανδρέου Ελένη στο αρμόνιο, τον Γεροντή Μάνο στο τουμπερλέκι και τον Επιτροπάκη Μάνο στην Κρητική Λύρα.

Ακολούθησε κέρασμα προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ, αρκετών Γονέων των μαθητών και του κ. Καραγιάννη Γιώργου από το Small market Ροδόπολης .

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

Ευχόμαστε σε όλους τους απόφοιτους, του μοναδικού για τον Δήμο μας Επαγγελματικού Λυκείου, ΚΑΛΗ σταδιοδρομία με υγεία και προκοπή.

Ο Διευθυντής Νικόλαος Πλέσσας

Ο Σύλλογος διδασκόντων