logo


Την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 11 το πρωί θα συνεδριάσει το Τοπικό συμβούλιο Διονύσου με 4 θέματα στηη Ημερήσια Διάταξη, ανάμεσά τους τις προτάσεις για το Τεχνικό Πρόγραμμα 2018 του Δήμου, την κατάρτιση του Κανονισμού για την κατάληψη Κοινοχρήστων Χώρων, αλλά και την παραχώρηση χώρου στην Εφορεία Αρχαιοτήτων για την προσωρινή συντήρηση και φύλαξη των αρχαιολογικών ευρημάτων στη διάρκεια δημοσίων και ιδιωτικών έργων. Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο θέμα είχε και πάλι συζητηθεί από το Τοπικό Συμβούλιο την περασμένη Τετάρτη 21 Ιουνίου, αλλά απόφαση τότε δεν είχε ληφθεί μια που παρίσταντο μόνο τρεις από τους 5 τοπικούς συμβούλους. Χρήσιμη επιπλέον είχε θεωρηθεί και η παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Δ. Ράικου, που θα παρευρεθεί στη συνεδρίαση της  προσεχούς Παρασκευής.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής:
Θέμα 1ο: Παραχώρηση χώρου από τη Δ.Ε. Διονύσου για την εφορεία αρχαιοτήτων Ανατ. Αττικής (σχετικό το υπ’αριθμ. 17547/12-6-2016 έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικής Υπηρεσίας).
Θέμα 2ο: Υποβολή προτάσεων εκτέλεσης έργων και μελετών για την κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος του 2018 (σχετικό το υπ’αριθμ. 17478/12-6-2017 έγγραφο της Διεύθυνσης της Τεχνικής Υπηρεσίας)
Θέμα 3ο: Εξέταση αιτήματος παράτασης ενταφιασμού
Θέμα 4ο: Υποβολή προτάσεων για την κατάρτιση του Κανονισμού περί κατάληψης Κοινόχρηστων Χώρων του Δήμου Διονύσου