logo


Για να εξασφαλιστεί η παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δ. Ράικου στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Αγ. Στεφάνου, με κεντρικό θέμα τις προτάσεις για το Τεχνικό Πρόγραμμα 2018, αλλάζει η ημερομηνία: Έτσι, αντί για την προσεχή Παρασκευή 30/6, οπότε ο Αντιδήμαρχος θα απουσιάζει εκτάκτως, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιουλίου στις 6 το βράδυ, με τα ίδια θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Ράικος, όσον αφορά στην κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου για το 2018, εγκαινίασε διαφορετικό τρόπο προσέγγισης. Παρών στις σχετικές συνεδριάσεις όλων των Τοπικών Συμβουλίων, παρέχει διευκρινίσεις για τα έργα που ήδη εκτελούνται ή δρομολογούνται στην πόλη. Στόχος του, όπως ο ίδιος δηλώνει, είναι η κατάρτιση ενός Τεχνικού Προγράμματος υλοποιήσιμου και όχι φαραωνικών προδιαγραφών.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη στο Τ.Σ. Αγ. Στεφάνου έχει ως εξής:

1.Υποβολή προτάσεων για την εκτέλεση έργων και μελετών και λήψη σχετικής απόφασης για την κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Διονύσου για το έτος 2018.
2. Συζήτηση και υποβολή προτάσεων για την κατάρτιση του «Κανονισμού περί κατάληψης Κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Διονύσου» και λήψη σχετικής απόφασης.
3. Συζήτηση για την άδεια τοποθέτησης ελαστικών οριοδεικτών σε οδούς και σε εισόδους-εξόδους σχολικών κτιρίων για την αποτροπή επικίνδυνης στάθμευσης οχημάτων στην Δημ. Κοιν. Αγ. Στεφάνου Δήμου Διονύσου.