logo


Γεμάτη εβδομάδα περιμένει τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δ. Ράικο, μια που τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 6 το βράδυ συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο του Κρυονερίου με αποκλειστικό θέμα την “υποβολή προτάσεων εκτέλεσης έργων και μελετών για την κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος του ∆ήμου για το έτος 2018”.

Την ίδια ώρα της Τρίτης 27 Ιουνίου, με το ίδιο αποκλειστικό θέμα, θα συνεδριάσει και το Τοπικό Συμβούλιο Σταμάτας (σ.σ. η πρόσκληση στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου αναφέρει τη Δευτέρα 26/6 ως ημέρα συνεδρίασης και του Τ.Σ. Σταμάτας. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο Β. Πέππα, επειδή συνέπιπτε με αυτήν του Κρυονερίου, και για να μπορέσει ο Αντιδήμαρχος να παρευρεθεί και στις δυο, η συνεδρίαση της Σταμάτας θα μεταφερθεί την Τρίτη 27 Ιουνίου).

Ενώ την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η αντίστοιχη συνεδρίαση του Τοπικού Αγ. Στεφάνου, στην οποία πέρα από το Τεχνικό Πρόγραμμα, θα συζητηθούν ακόμη προτάσεις για την κατάρτιση του «Κανονισμού περί κατάληψης Κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Διονύσου» και λήψη σχετικής απόφασης, καθώς και η άδεια τοποθέτησης ελαστικών οριοδεικτών σε οδούς και σε εισόδους-εξόδους σχολικών κτιρίων για την αποτροπή επικίνδυνης στάθμευσης οχημάτων στη Δημοτική Κοινότητα.

Σύμφωνα με τη νέα πρακτική που ήδη εγκαινιάστηκε στην Άνοιξη και τη Δροσιά, σε όλες τις συνεδριάσεις αναμένεται να είναι παρών ο κ. Ράικος, ώστε να παρέχει διευκρινίσεις και να απαντά σε τυχόν ερωτήματα των τοπικών συμβούλων.

Εκκρεμούν, τέλος, οι συνεδριάσεις για το Τεχνικό Πρόγραμμα των Τοπικών Συμβουλίων Διονύσου και Ροδόπολης, που δεν θα αργήσουν να ορισθούν, μια που το περιθώριο για την υποβολή προτάσεων εκ μέρους των Δημοτικών Κοινοτήτων ορίζεται μέχρι τις 30 Ιουνίου.