logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην ετήσια πολιτιστική, χορευτική εκδήλωση «Χαρείτε νιες, χαρείτε νιοι» που πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Λαϊκού Πολιτισμού «Χορεύρεσις», στον κατάμεστο από δημότες υπαίθριο χώρο του ΤΥΠΕΤ Αγ. Στεφάνου, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης.

Στον χαιρετισμό του, μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο κ. Ζαμάνης συνεχάρη τους διοργανωτές κ. Παναγιώτη Μπιτάκο και κ. Γιώτα Κωνσταντίνου και όλους όσοι συμμετείχαν, για την ποικιλία και τον πλούτο της παράστασης καθώς και για τη δυναμική και ποιοτική παρουσία τους στα πολιτιστικά δρώμενα του δήμου Διονύσου.

Ο κ. Μπιτάκος από την πλευρά του ευχαρίστησε, τον κ. Ζαμάνη για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση, όσους συνέδραμαν στη διοργάνωση και διεξαγωγή της, καθώς και όσους παραβρέθηκαν σε αυτή.

Η εκδήλωση περιελάμβανε μία τρίωρη, εντυπωσιακή παρουσίαση παραδοσιακών χορών από πολλές περιοχές της χώρας μας, την οποία έκαναν δεκάδες μαθητές, συνεργάτες και φίλοι του Κέντρου Λαϊκού Πολιτισμού, ντυμένοι με αντιπροσωπευτικές φορεσιές, υπό τη συνοδεία ζωντανής μουσικής από συγκρότημα με τον τραγουδιστή κ. Παναγιώτη Λάλεζα. Συμμετείχαν, ακόμη, με το Θέατρο Σκιών και εμβόλιμες, ολιγόλεπτες παραστάσεις καραγκιόζη, οι κ.κ. Θανάσης και Κώστας Σπυρόπουλος, τους οποίους βράβευσε ο Δήμαρχος κος Δ. Ζαμάνης εκ μέρους της «Χορεύρεσις».

Παραβρέθηκαν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Αναστασία Στασινοπούλου, Δημήτρης Ράικος και Αγγελική Πέππα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Κοκμοτός, Θανάσης Κρητικός, Παναγιώτης Τσούκας, Χρυσούλα Ντούντα, Γιάννης Καλαφατέλης, Γιάννης Φωτάκης, Κατερίνα Αυγέρη και Ανθή Λουκάτου και ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Άνοιξης κ. Χαράλαμπος Πιπέρης.