logo


Ο άστατος καιρός της περασμένης Παρασκευής ανέστειλε την παράδοση της Παιδικής Χαράς στη Δροσιά, επί της οδού Αργυρουπόλεως- αλλά μόνο για λίγες ημέρες, μια που παραδόθηκε σήμερα στα παιδιά, ανακαινισμένη και πιστοποιημένη με προδιαγραφές ασφαλείας. Υπενθυμίζεται πως είναι η δεύτερη Παιδική Χαρά που παραδίδεται σε λειτουργία, μετά από αυτήν του Αγ. Στεφάνου στα τέλη Απριλίου. Σύμφωνα, επιπλέον, με δηλώσεις του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δ. Ράικου, σε τροχιά ετοιμασίας βρίσκονται οι Παιδικές Χαρές στη Σταμάτα και στο Διόνυσο όπου ήδη τοποθετούνται τα όργανα, ενώ με μια ακόμη παράταση που θα δοθεί στον εργολάβο μέχρι τον Αύγουστο 2017 αναμένεται να ετοιμαστεί και αυτή της Άνοιξης:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Διονύσου ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 δίδεται σε λειτουργία η παιδική χαρά της Δημοτικής Ενότητας Δροσιάς, επί των οδών Αργυρουπόλεως και Κομνηνών Αργοναυτών, έπειτα από πλήρη ανακατασκευή και εξοπλισμό της με νέα όργανα και παιχνίδια.

Η παιδική χαρά έχει επίστρωση με ειδικό τάπητα ασφαλείας και έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις πρόσφατες αποφάσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, ώστε τα παιδιά να παίζουν ανέμελα με τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία.

Η ανακαινισμένη με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές παιδική χαρά, διαθέτει πληθώρα παιδικών οργάνων, βρύση με πόσιμο νερό και υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης για ΑμεΑ.

Το ωράριο λειτουργίας της είναι 8 π.μ.- 3μ.μ. και 5-10μ.μ.