logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, παρόντος του Δημάρχου Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνη, την Κυριακή 18 Ιουνίου στον Άγιο Στέφανο, η δωρεάν διανομή ειδών διατροφής (φρούτα, όσπρια, αυγά, λαχανικά κ.α.), από το Σωματείο Εμπόρων και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Δ. Αττικής «Ο Άγιος Γεράσιμος», σε ευπαθείς πολίτες του Δήμου Διονύσου και της ευρύτερης περιοχής.

Η διανομή διοργανώθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του περιφερειακού συμβούλου κ. Στ. Κοροβέση, σε συνεργασία με το αρμόδιο τμήμα, κοινωνικής πρόνοιας, παιδείας, πολιτισμού και αθλητισμού του Δήμου, και παρά τη βροχή, εκατοντάδες πολίτες προσήλθαν για να προμηθευτούν είδη απαραίτητα για τη διατροφή της οικογένειάς τους.

Ο Δήμαρχος Διονύσου μετά την ολοκλήρωση της διάθεσης των τροφίμων δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά το Σωματείο Εμπόρων και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Δ. Αττικής «Ο Άγιος Γεράσιμος» και τον πρόεδρό του κ. Φίλιππο Σελίμη, όπως και τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Στέλιο Κοροβέση για τη σημαντική αυτή δράση προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους πολίτες που έχουν ανάγκη. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω θερμά και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στη διανομή, η οποία διοργανώθηκε με υποδειγματικό τρόπο. Ο Δήμος Διονύσου μέσα από τις κοινωνικές δομές του έχει δημιουργήσει ένα δίχτυ προστασίας για όλους τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και κάθε δράση σε αυτή τη κατεύθυνση προσθέτει ανεκτίμητες, επιπλέον υπηρεσίες».

Στη διανομή παρευρέθηκαν, επίσης, η αντιδήμαρχος κ. Αν. Στασινοπούλου, η δημοτική σύμβουλος κ. Χρ. Ντούντα και ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Στεφάνου κ. Μιχ. Κασαπάκης.