logo


Αύριο Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 3 το μεσημέρι θα συνεδριάσει το Διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΤΙΑΣ με 7 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη:

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση απολογιστικών στοιχείων του ΝΠ «Koινωνική Προστασία Αλληλεγγύη και Παιδεία Δήμου Διονύσου Η ΕΣΤΙΑ» οικονομικού έτους 2016- Διάστημα 01/01/2016 έως 31/12/2016

ΘΕΜΑ 2ο: Απόφαση του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Προστασία Αλληλεγγύη και Παιδεία Δήμου Διονύσου “Η ΕΣΤΙΑ” έγκρισης πρακτικού της επιτροπής Διενέργειας διαγωνισμού και κατακύρωσης προσωρινού μειοδότη συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της υπηρεσίας μεταφοράς των μελών ΚΑΠΗ του Νομικού Προσώπου Κοινωνική Προστασία Αλληλεγγύη και Παιδεία Δήμου Διονύσου «Η ΕΣΤΙΑ» σε εκδρομές πολιτιστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα και θαλάσσια μπάνια έτους 2017, προϋπολογισμού 33.976,00 ευρώ με το Φ.Π.Α. με αριθμό διακήρυξης 417/18-05-2017.»

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για απευθείας ανάθεση της προμήθειας ηλιοσυλλεκτών του Βρεφονηπιακό Σταθμού Β’ Δροσιάς και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την παραπάνω προμήθεια

ΘΕΜΑ 4ο: Λήψη απόφασης για έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την απευθείας ανάθεση του καθαρισμού των μοκετών και κουρτινών των Παραρτημάτων των Παιδικών Σταθμών και των ΚΑΠΗ του ΝΠ.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση δαπάνης διάθεσης πίστωσης και τεχνικών προδιαγραφών για την απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας της ετήσιας συντήρησης των κλιματιστικών μονάδων των Παραρτημάτων του ΝΠ. CPV 50000000-5 υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης, CPV 42512000-8-Κλιματιστικές εγκαταστάσεις

ΘΕΜΑ 6ο: Λήψη απόφασης για απευθείας ανάθεση προμήθειας αναλωσίμων για τα κομπιούτερ και εκτυπωτές φάξ κλπ των ΚΑΠΗ και των Παρ/μάτων των Παιδικών Σταθμών του ΝΠ. Έγκριση τεχνικής μελέτης και διάθεσης πίστωσης.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση δαπάνης διάθεσης πίστωσης και τεχνικών προδιαγραφών για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας υδραυλικών ειδών για τις ανάγκες των Παραρτημάτων των Παιδικών Σταθμών και των ΚΑΠΗ του ΝΠ. CPV 44115210-4 Υλικά υδραυλικών εγκαταστάσεων.