logo


Με σημαντική καθυστέρηση για ακόμη μια φορά ανακοινώνει ο Δήμος Διονύσου προγραμματισμένη εκδήλωσή του- αυτή τη φορά για να τιμήσει τους εθελοντές καθηγητές των επιμορφωτικών τμημάτων:

Ο Δήμος Διονύσου σας προσκαλεί στην τιμητική εκδήλωση για τους εθελοντές καθηγητές μας, που διδάσκουν εδώ και 4 χρόνια στα επιμορφωτικά μαθήματα Φιλοσοφίας, Ιστορίας και Αρχαίων Ελληνικών Μνημείων του Δήμου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 9 Ιουνίου στο ΠΠΚ Αγ. Στεφάνου στις 5:30 το απόγευμα.

Η παραπάνω ανακοίνωση για τη σημερινή (Παρασκευή 9 Ιουνίου) εκδήλωση αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου σήμερα το πρωί στις 6.56. Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια ανακοίνωση ανήρτησε στον προσωπικό της τοίχο στο facebook η αρμόδια Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Κοινωνικών Δομών Α. Στασινοπούλου χθες Πέμπτη 8 Ιουνίου στις 10 το βράδυ.

Αντίστοιχη καθυστέρηση, υπενθυμίζεται, είχε σημειωθεί και για την ανακοίνωση της Ημερίδας Επαγγελματικού Προσανατολισμού για τα παιδιά Λυκείου και τους γονείς τους, που διοργάνωσε ο Δήμος από κοινού με το ΤΕΒΑ Αττικής τον περασμένο Απρίλιο: Εκείνη η εκδήλωση ουδέποτε πραγματοποιήθηκε, μια που λόγω της ελάχιστης δημοσιότητας (σ.σ. η ανακοίνωση της εκδήλωσης είδε το φως της δημοσιότητας λίγες μόνο ώρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα) η προσέλευση μαθητών και γονιών ήταν μηδενική.