logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 οι μαθητες/τριες, καθηγητές/τριες και οι γονείς και η Διεύθυνση του σχολείου μας είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε αντιπροσωπείες μαθητών/τριων και καθηγητών/τριων από ΡΟΥΜΑΝΙΑ, FYROM, ΙΤΑΛΙΑ και ΤΟΥΡΚΙΑ στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+ KA με τίτλο «Καλλιεργώντας τις δεξιότητες του σήμερα για ένα πετυχημένο αύριο».

Οι μαθητές μας τους υποδέχθηκαν θερμά, τραγούδησαν, χόρεψαν και έγιναν όλοι μια παρέα σαν φίλοι που τους ενώνουν πολλά.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους γονείς από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που μαγείρεψαν και προσέφεραν ελληνικά φαγητά στους φιλοξενούμενούς μας.

Ευχαριστούμε τους μαθητές/ τριες και ΟΛΟΥΣ τους καθηγητές, που πέρα και πάνω από τις τυπικές τους υποχρεώσεις βοήθησαν στην εξαιρετική διοργάνωση αλλά κυρίως στην υλοποίηση της όλης εκδήλωσης υποδοχής των ΦΙΛΩΝ συμμαθητών και συναδέλφων από το εξωτερικό.

Πολυπολιτισμική εκδήλωση, τέλος, θα πραγματοποιηθεί 
 την Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 και ώρα 18:00 – 20:00
στο Πολιτιστικό Κέντρο του Αγίου Στεφάνου, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ ΚΑ2 με τίτλο “Nourishing today’s skills for a successful tomorrow” – «Καλλιεργώντας τις δεξιότητες του σήμερα για ένα επιτυχημένο αύριο», στο οποίο το Γυμνάσιο Άνοιξης συμμετέχει ως εταίρος. 
Όπως αναφέρει στη σχετική πρόσκληση η Διευθύντρια του Γυμνασίου Ε. Κρεμμύδα, «μαθήτριες και μαθητές από τη Ρουμανία, την ΠΓΔΜ, την Ιταλία και την Τουρκία θα τραγουδήσουν μαζί μας παραδοσιακά τραγούδια, της πατρίδας τους και ελληνικά, και θα χορέψουν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.
Η παρουσία σας θα είναι μεγάλη τιμή για το Γυμνάσιο Άνοιξης».