logo


Ο Δήμος Διονύσου σε συνεργασία με τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Αγίου Στεφάνου «ΤΟ ΟΙΟΝ» διοργανώνουν τον 5ο Αγώνα Δρόμου Δήμου Διονύσου, την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 στις 9.00 π.μ. με στόχο να προσφέρουν στους φίλους του αθλήματος αλλά και στους κατοίκους του Δήμου μας την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα δρόμου μαζικής συμμετοχής υψηλών προδιαγραφών και να παρακινήσουν τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και το τρέξιμο στέλνοντας, παράλληλα, ένα μήνυμα προσφοράς με κοινωνικό περιεχόμενο.

Για το σκοπό αυτό οι διοργανωτές προσκαλούν τους δρομείς και τους συνοδούς τους, που θα προσέλθουν στους αγώνες, να προσφέρουν είδη για την ενίσχυση του ιδρύματος ΠΕΓΚΑΠ – ΝΥ, Τμήμα Άνοιξης:
Υλικά για τα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής (λάδι, ζάχαρη, αλεύρι), γραφική ύλη και υλικό δεξιοτήτων (χαρτί Α4, μαρκαδόρους, πάζλ) και υλικά καθαριότητας (χλωρίνη, χαρτί υγείας, καθαριστικά κ.λπ.).

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει Αγώνα Δρόμου απόστασης 5000 μ. Ανδρών και Γυναικών με ηλικιακή κατηγοριοποίηση καθώς και Αγώνες Δρόμου απόστασης: 500 μ. Αγοριών και Κοριτσιών Α΄ & Β΄ τάξης Δημοτικών Σχολείων, 500 μ. Αγοριών και Κοριτσιών Γ΄ & Δ΄ τάξης Δημοτικών Σχολείων, 1000 μ. Αγοριών & Κοριτσιών Ε΄ & ΣΤ΄ τάξης Δημοτικών Σχολείων και 1000 μ. Αγοριών & Κοριτσιών Γυμνασίου.

Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται ο χώρος μπροστά από τις εγκαταστάσεις των Νηπιαγωγείων Αγίου Στεφάνου στη διασταύρωση των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου & Πεντζερίδη.
Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους διαγωνιζόμενους.

Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας την αίτηση στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/NEa6COiVxNQAh3112
Εγγραφές θα γίνονται και την ημέρα του αγώνα στη Γραμματεία από 8:00 έως 8:50 π.μ.
Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν ως εθελοντές στον 5ο Αγώνα Δρόμου Δήμου Διονύσου, μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/DYfjZacULDzVWbtj2

Σε όλους τους αγώνες θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση για όλους τους συμμετέχοντες.

Έπαθλα:
Στον πρώτο νικητή και νικήτρια κάθε κατηγορίας θα απονεμηθεί κύπελλο.
Στους τρεις πρώτους και πρώτες κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν μετάλλια.
Σε όλα τα παιδιά δημοτικού και γυμνασίου που θα συμμετάσχουν θα δοθεί μετάλλιο.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια.

Η διανομή θα γίνει στα γραφεία του ΟΙΟΝ (Καραολή & Δημητρίου 31, Αγ. Στέφανος), την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 και ώρες 18:00- 20:00. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει προηγηθεί ηλεκτρονική εγγραφή, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 24 Μαΐου.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΪΟΥ 2017
«ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ»