logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις γιορτές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 14 Μαΐου προς τιμήν της Μητέρας από τα ΚΑΠΗ Κρυονερίου και Σταμάτας, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης.

Η γιορτή του ΚΑΠΗ Σταμάτας πραγματοποιήθηκε υπαίθρια, στην όμορφη πλατεία Αγοράς στην Προκόνησο Σταμάτας και του ΚΑΠΗ Κρυονερίου στον χώρο που στεγάζεται.

Ο Δήμαρχος Διονύσου στους χαιρετισμούς του αναφέρθηκε στην ευγνωμοσύνη που πρέπει να έχουμε στο πρόσωπο της μητέρας για τον διαρκή και αφανή αγώνα που κάνει και τόνισε ότι ο Δήμος Διονύσου τιμά τη μητέρα κάθε ηλικίας για την προσφορά της στην οικογένεια και την κοινωνία και πως την υποστηρίζει μέσα από τις υποδομές του, ώστε να επιτελεί τα έργο της με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.


Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, μέλη των ΚΑΠΗ μίλησαν για το ρόλο της μητέρας στη σύγχρονη κοινωνία και την αξία της ως πανανθρώπινου συμβόλου αγάπης και ανιδιοτέλειας και προσέφεραν λουλούδια σε όλες τις παρευρισκόμενες εορτάζουσες.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ «Η Εστία» Θεόδωρος Στάικος, οι αντιδήμαρχοι Αγγελική Πέππα και Αναστασία Στασινοπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρυσούλα Ντούντα και Παναγιώτης Τσούκας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Σταμάτας Ευάγγελος Πέππας και η τοπική σύμβουλος Μαρένα Πολίτη.