logo


Την προσεχή Δευτέρα 15 Μαΐου στις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΤΙΑΣ με 17 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Ανάμεσά τους θέματα που αφορούν στην εγγραφή νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου για την επόμενη χρονιά (αιτήσεις και επιτροπή αξιολόγησής τους, δικαιολογητικά, κριτήρια επιλογής, τροφεία), αλλά και σε εργασίες στον Παιδικό Σταθμό δωρεάς Κουκουτσέα στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής:

ΘΕΜΑ 1ο: 2η αναμόρφωση προϋπολογισμού Ν.Π. ΕΣΤΙΑΣ Δήμου Διονύσου 2017.

ΘΕΜΑ 2ο: Υποβολή τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης του προϋπολογισμού Εσόδων – Δαπανών έτους 2017 για το Α’ τρίμηνο.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την προμήθεια ειδών καθαριότητος και ευπρεπισμού για τις ανάγκες του ΝΠ για το έτος 2017-2018.

ΘΕΜΑ 4ο: Παράταση σύμβασης για παροχή υπηρεσιών για την εκκένωση βόθρων των Παραρτημάτων του ΝΠ .

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση της δαπάνης, διάθεση της πίστωσης , μελέτης και των τεχνικών προδιαγραφών για την Παροχή υπηρεσίας μεταφοράς των μελών ΚΑΠΗ του ΝΠ σε εκδρομές πολιτιστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα και θαλάσσια μπάνια έτους 2017» καθώς και των όρων διακήρυξης.

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση δαπάνης διάθεσης πίστωσης και τεχνικών προδιαγραφών για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στα Παραρτήματα των Βρεφονηπιακών Σταθμών Β’ Δροσιάς και Άνοιξης.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση της δαπάνης, την διάθεση της πίστωσης και την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση για την παροχή υπηρεσιών σύνταξης ισολογισμού χρήσης 2016 και παρακολούθησης εφαρμογής της διπλογραφικής λογιστικής για το έτος 2017

ΘΕΜΑ 8ο: Λήψη απόφασης για έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικής μελέτης για την ανάθεση έκδοσης μηχανογραφικών μισθοδοτικών καταστάσεων και λοιπών υπηρεσιών του ΝΠ.

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση διάθεσης πίστωσης για δαπάνη παροχής υπηρεσιών για την παρακολούθηση και συντήρηση του προγράμματος των εφαρμογών Οικονομικής Διαχείρισης- Γενικής Λογιστικής –Μητρώου Παγίων και υπηρεσιών εκπαίδευσης του ΝΠ.

ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση δαπάνης διάθεσης πίστωσης και τεχνικών προδιαγραφών για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας και τοποθέτησης πλαστικού δαπέδου στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Διονύσου Δωρεά «Πάρι και Μαρίας Κουκουτσέα”.

ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση δαπάνης διάθεσης πίστωσης για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας και τοποθέτησης τζαμιών στο Παράρτημα Βρεφονηπιακού Σταθμού Διονύσου «Πάρι και Μαρίας Κουκουτσέα”.

ΘΕΜΑ 12ο: Αιτήσεις εγγραφής νηπίων για την νέα σχολική χρονιά 2017-2018, προθεσμία υποβολής, τόπος υποβολής και καθορισμός δικαιολογητικών.

ΘΕΜΑ 13ο: Λήψη απόφασης για καθορισμό των κριτηρίων που θα ληφθούν υπόψη για την εξέταση των αιτήσεων εγγραφής νηπίων στους Σταθμούς για την σχολική χρονιά 2017-2018.

ΘΕΜΑ 14ο: Λήψη απόφασης για συγκρότηση επιτροπής για την αξιολόγηση αιτήσεων εγγραφής νηπίων για το σχολικό έτος 2017-2018.

ΘΕΜΑ 15ο: Καθορισμός καταβολής μηνιαίας οικονομικής εισφοράς (τροφεία) για το σχολικό έτος 2017-2018 των φιλοξενούμενων νηπίων στα Παραρτήματα των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών.

ΘΕΜΑ 16ο: Σύσταση επιτροπής για την καταστροφή αντικειμένων που δεν έχουν καμία αξία (άρθρο 199 παρ. 6 Ν. 3463/06)

ΘΕΜΑ 17ο: Λήψη απόφασης για την καταστροφή πάγιων αντικειμένων που δεν έχουν καμία αξία (άρθρο 199 παρ. 6 Ν. 3463/06)