logo


Η ανάδειξη αναδόχου για μια σειρά υπηρεσιών του Δήμου Διονύσου κυριαρχεί στην αυριανή, Τρίτη 9 Μαΐου, συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που θα αποφασίσει μεταξύ άλλων για το πού θα δώσει πάνω από 1,6 εκατομμύρια ευρώ.

Ειδικότερα θα επικυρωθεί η επιλογή αναδόχου για τα προγράμματα του summer camp 2017 (99.000 ευρώ), καθώς για τις τακτικές πολιτιστικές και επιμορφωτικές δράσεις του Δήμου (162.500 ευρώ), για την ασφάλεια στην πόλη (394.000 ευρώ), για την αποκομιδή ογκωδών απορριμμάτων και την τοποθέτηση και μεταφορά κάδων μπάζων (65.500 ευρώ), για την κοπή ψηλών δέντρων (22.000 ευρώ) και τέλος για τον τεχνικό σύμβουλο του έργου της αποχέτευσης όπως προβλέπεται από την πράξη “Δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων στις Δημοτικές Κοινότητες Αγ. Στεφάνου, Διονύσου, Κρυονερίου, Ροδόπολης και Σταμάτας” (229.000 ευρώ). Παράλληλα θα προκηρυχθεί διαγωνισμός για την ηχοφωτιστική κάλυψη εκδηλώσεων του Δήμου για το 2017 με εκτιμώμενο προϋπολογισμό- κατόπιν σχετικής μελέτης του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού- στις 30.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως η Οικονομική Επιτροπή απαρτίζεται πλέον μόνον από μέλη της Δημοτικής Αρχής και της μείζονος μειοψηφίας. Η τελευταία πάντως δεν έχει προσέλθει σε καμία από τις προηγούμενες τρεις συνεδριάσεις της Επιτροπής, αρνούμενη να νομιμοποιήσει τη διαδικασία, με την οποία εξελέγη το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου για τα επόμενα δυόμιση χρόνια, και κατ’ επέκταση και τα μέλη των δυο Επιτροπών του Δήμου.