logo


Με 23 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 9 Μαΐου στις 9 το πρωί συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου:

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης από τον προϋπολογισμό του ∆ήμου ο.ε. 2017 για την δημοσίευση Ισολογισμού ο.ε 2014.
ΘΕΜΑ 2ο: Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού ∆ήμου Α ́ τριμήνου οικονομικού έτους 2017.
ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την μετακίνηση και διαμονή των ∆ημοτικών Συμβούλων στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕ∆Ε (Α.∆.Σ. 227/2016).

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση πρακτικών Νο1 & 2 του Ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «ΠΑΡΟΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «SUMMER CAMP ∆ΙΟΝΥΣΟΥ 2017»», συνολικής προϋπολογιζόμενης αξίας 98.952,00€ συμπ/νου ΦΠΑ και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου.
ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση πρακτικού και ανάδειξη οριστικού αναδόχου για παροχή υπηρεσιών καθαριότητας- περιβάλλοντος (Αποκομιδή ογκωδών απορριμμάτων με φορτηγά αρπάγες – κοπή υψηλών δένδρων- εγκατάσταση και μεταφορά μπαζών).
ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση πρακτικού Νο2 για την παροχή της υπηρεσίας: «∆απάνες φύλαξης κτηρίων, αρθ. 21 παρ. 11 του ν.3731/2008», και συνολικού προϋπολογισμού 450.000,00 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% .
ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση μελέτης, όρων διακήρυξης και ορισμός της επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης του διαγωνισμού για την Παροχή Υπηρεσιών «Ηχητική και Φωτιστική κάλυψη εκδηλώσεων ∆ήμου ∆ιονύσου».
ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση πρακτικών και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την «Υλοποίηση πολιτιστικών και καλλιτεχνικών δράσεων επιμόρφωσης στον ∆ήμο ∆ιονύσου», συνολικής προϋπολογιζόμενης αξίας 162.489,60€ συμπ/νου ΦΠΑ.
ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση πρακτικού οριστικής κατακύρωση αποτελέσματος, ανακήρυξη μειοδότη συνοπτικού διαγωνισμού για για την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας- περιβάλλοντος (Αποκομιδή ογκωδών απορριμμάτων με φορτηγά αρπάγες – κοπή υψηλών δένδρων- εγκατάσταση και μεταφορά μπαζών) και ειδικότερα για την ομάδα: Α1 «ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΨΗΛΩΝ
∆ΕΝ∆ΡΩΝ» προϋπολογισμού δαπάνης 23.113,60€ συμπ/νου ΦΠΑ 24%.

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση Έκδοσης Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής για την Πληρωμή Τελών Κυκλοφορίας Μηχανημάτων Έργου του ∆ήμου για το Έτος 2017.
ΘΕΜΑ 11ο: Αίτημα του κ. Νικ. Γεωργακόπουλου, ως νόμιμου εκπροσώπου της A & G PAPER Α.Ε.Β.Ε. περί καταβολής αποζημίωσης για δαπάνη επίστρωσης ανοίγματος στην ιδιοκτησία της από συνεργείο του τμήματος ύδρευσης του ∆ήμου.
ΘΕΜΑ 12ο: Έκδοση Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής για την Πληρωμή Τελών ∆ιέλευσης Απορριμματοφόρων από την “Αττική Οδό”.
ΘΕΜΑ 13ο: Έγκριση Έκδοσης Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής για την «Προμήθεια Καρτών Κινητής Τηλεφωνίας για τους Αυτοματισμούς ∆εξαμενών και Αντλιοστασίων του ∆ήμου».

ΤΜ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ∆ΙΑΦΑΝΕΙΑΣ
ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση της δαπάνης και της διάθεσης πίστωσης κι ορισμός του τρόπου διενέργειας της εργασίας για “Συντήρηση και προμήθεια αναλωσίμων φωτοτυπικών μηχανημάτων μάρκας TOSHIBA”.
ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση α) της δαπάνης και της διάθεσης πίστωσης για «Προμήθεια αναλωσίμων εκτυπωτών, φωτοτυπικών μηχανημάτων και φαξ, μπαταριών και μικροϋλικών», β) των τεχνικών προδιαγραφών.
ΘΕΜΑ 16ο: Έγκριση της δαπάνης και της διάθεσης πίστωσης για “Συντήρηση και προμήθεια αναλωσίμων φωτοτυπικών μηχανημάτων μάρκας KONICA MINOLTA”.
ΘΕΜΑ 17ο: Έγκριση της δαπάνης, ορισμό του τρόπου διενέργειας της εργασίας και τη διάθεση πίστωσης για “Συντήρηση και προμήθεια αναλωσίμων φωτοτυπικών μηχανημάτων μάρκας XEROX”.
ΘΕΜΑ 18ο: Έγκριση της δαπάνης και της διάθεσης πίστωσης κι ορισμός του τρόπου διενέργειας της εργασίας για “Συντήρηση και προμήθεια αναλωσίμων φωτοτυπικών μηχανημάτων μάρκας RICOH”.

∆/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΘΕΜΑ 19ο: Έγκριση του αποτελέσματος του διαγωνισμού για την ανάθεση της υπηρεσίας: «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ∆ΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ Υ∆ΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ∆.Κ. ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ∆ΙΟΝΥΣΟΥ, ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ, ΡΟ∆ΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ».

ΤΜ. ΤΟΠ. ΟΙΚ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ
ΘΕΜΑ 20ό: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 200 ευρώ για συμμετοχή υπαλλήλου του Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Αδειοδοτήσεων του ∆ήμου σε Σεμινάριο που αφορά “Ο Νέος Νομός Αδειοδότησης και Λειτουργίας Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος“.

Δ/ΝΣΗ ΕΣΟΔΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ/ΤΜ. ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
ΘΕΜΑ 21ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασμού εσόδων-εξόδων μηνός ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017.
ΘΕΜΑ 22ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασμού εσόδων-εξόδων μηνός ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017.

ΓΡΑΦΕΙΟ ∆ΗΜΑΡΧΟΥ
ΘΕΜΑ 23ο: ΠΑΡΟΧΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΙΡΕΤΟΥ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ.