logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Αθλητικό σεισμό» στη Δράμα έχουν προκαλέσει οι ομάδες Παγκορασίδων Β΄(γεν 04-05) και Παμπαίδων Β΄(γεν 04-05) του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ στο διεθνές τουρνουά χάντμπολ «Prosotsani Spring Handball Cup» που διεξάγεται 18 -22 Απριλίου 2017, στην ακριτική Προσοτσάνη Δράμας.

Το εντυπωσιακό χάντμπολ και τα σπουδαία αποτελέσματα που έχουν πετύχει τα κορίτσια και τα αγόρια του Α.Ο Άνοιξης από την 1η μέρα, τους έχουν καταστήσει πρωταγωνιστές του τουρνουά και έχουν καταφέρει να βάλουν τον Α.Ο. ΆΝΟΙΞΗΣ δυναμικά στο χαντμπολικό χάρτη. Η ομάδα Παμπαίδων Β΄ συνεχίζει αήττητη την επέλασή της για τον τελικό της διοργάνωσης.

Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των ομίλων ξεχωρίζουν η εκπληκτική εμφάνιση και νίκη των Παγκορασίδων Β΄ απέναντι στην σερβική ομάδα TAURUNUM με σκορ 22-20 και η εξίσου εντιπωσιακή και αποτελεσματική νίκη των Παμπαίδων Β΄ απέναντι στον Δευτεραθλητή Ελλάδος 2016!  Αερωπό Έδεσσας με σκορ 23-22.

Στον απολογισμό της 1ης φάσης των ομίλων οι μικρές «Αμαζόνες» του Κώστα Κότσιρα με τρεις (3) νίκες και μία (1) ήττα τερμάτησαν στην 1η θέση του ομίλου με 6 βαθμούς, πλην όμως η τριπλή ισοβαθμία της κορυφής με την γηπεδούχο Προσοτσάνη και την σερβική Taurunum δεν ευνόησε την ομάδα του Α.Ο. Άνοιξης. Με  διαφορά τερμάτων η ομάδα κατέλαβε την 3η θέση και θα αγωνιστεί στη συνέχεια για τις θέσεις 5-8. Πρώτος αντίπαλος ο Α.Ο. Προσοτσάνης (2) την Πέμπτη 20 Απριλίου το απόγευμα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των Παγκορασίδων Β΄ στην 1η φάση:
1η αγων. TAURUNUM (Σερβία) – Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ                       20-22
2η αγων.  Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ – Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ                     26-13
3η αγων. Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ – ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ               16-15
4η αγων. ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ – Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ            03-16

Εντυπωσιακότεροι οι μικροί «Σερίφηδες» σαρώνουν στο πέρασμά τους και με δύο (2) νίκες και μία (1) ισοπαλλία τερμάτησαν στην κορυφή του ομίλου με 5 βαθμούς και θα αγωνιστούν στον 1ο ημιτελικό της διοργάνωσης με αντίπαλο τον πολυνίκη στις αναπτυξιακές κατηγορίες Ζαφειράκη Νάουσας την Παρασκευή 21 Απριλίου στις 12μ με στόχο την είσοδο στον τελικό της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των Παμπαίδων Β΄ στην 1η φάση:
1η αγων. ΔΡΑΜΑ – Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ                                   19-27
2η αγων.  ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ – Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ         22-23
3η αγων. Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ – ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ            18-18

Όλοι οι αγώνες του τουρνουά της Προσοτσάνης μεταδίδονται ζωντανά με Live Streaming μέσω της ιστοσελίδας www.prosotsani.gr . Αναλυτικά αποτελέσματα και πλήρης ενημέρωση για τα αποτελέσματα του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ δημοσιεύονται καθημερινά στη σελίδα του συλλόγου στο fb “Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ – Anixi Handball Club”.