logo


Μετά από διάλειμμα ενός μηνός και πλέον, συνεδριάζει και πάλι με τη νέα σύνθεσή της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου τη Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου στις 9 το πρωί, με 28 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Την πρόσκληση, όπως είχε πιθανολογήσει η Οδός Διονύσου, υπογράφει ο Δήμαρχος Δ. Ζαμάνης ως Πρόεδρος της Επιτροπής. Υπενθυμίζεται πως για πρώτη φορά στο Δήμο Διονύσου τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής- όπως και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής- δεν εξελέγησαν, μια που σύμφωνα με τη Διοίκηση είχαν ολοκληρωθεί δυο άκαρπες για το σκοπό αυτό συνεδριάσεις, αλλά ορίσθηκαν βάσει του αριθμού σταυρών προτίμησης στις τελευταίες εκλογές, προέρχονται δε αποκλειστικά από τις παρατάξεις της πλειοψηφίας και της μείζονος μειοψηφίας:

ΘΕΜΑ 1ο: Εκλογή Αντιπροέδρου Οικονομικής Επιτροπής.

∆/ΝΣΗ ∆ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση δαπάνης & διάθεση πίστωσης για την καταβολή της ετήσιας συνδρομής έτους 2017 του Ε.Ο.Ε.Σ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ Α∆ΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ.

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
ΘΕΜΑ 3ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής του ΑΓΓΕΛΙ∆Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

ΘΕΜΑ 4ο: ∆ιάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού ο.ε. 2017, για δαπάνες που θα διενεργηθούν μέσω της πάγιας προκαταβολής των ∆ημοτικών κοινοτήτων του ∆ήμου.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την συνδρομή του ∆ήμου στη δικτυακή βάση «Σ. Καραγιλάνης μον. ΕΠΕ».

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων, σύμφωνα με την υπ’αριθ. 150/2014 Απόφαση του ∆ημοτικού Συμβουλίου για την ΚΟΛΛΙΑ ΜΑΡΙΑ.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων, σύμφωνα με την υπ’αριθ. 48/2017 Α∆Σ.

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων, σύμφωνα με την υπ’αριθ. 47/2017 Α∆Σ.

ΘΕΜΑ 9ο: Eκτέλεση τελεσίδικης απόφασης ΝΙΑΡΟΠΕΤΡΟΥ, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης.

ΤΜ. ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΘΕΜΑ 10ο: Αποδοχή δωρεάς ποσού (3.500) τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ από την Φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ, για πραγματοποίηση διήμερης εκδήλωσης της παιδικής χορωδίας του ∆ήμου ∆ιονύσου, στο θέατρο Αρσακείων -Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης.

∆/ΝΣΗ ΑΝΘΡ. ∆ΥΝΑΜΙΚΟΥ & ∆ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 500€ για συμμετοχή υπαλλήλων του τμήματος Ανθρώπινου ∆υναμικού του ∆ήμου σε Σεμινάριο που αφορά το «ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Ν. 4440/2016».
ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 140€ για συμμετοχή υπαλλήλων του τμήματος μισθοδοσίας του ∆ήμου σε Σεμινάριο που αφορά την «ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ (Ν. 4387/2016) ΑΠΟ 1.01.2017.

∆/ΝΣΗ Υ∆ΟΜ
ΘΕΜΑ 13ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ύψους 272,80€ για την ‘ετήσια συνδρομή πολεοδομικής νομοθεσίας’.

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση πρακτικού οριστικής κατακύρωσης αποτελέσματος, ανακήρυξη μειοδότη ανά ομάδα για την προμήθεια τροχήλατων και υπόγειων κάδων απορριμμάτων και υπηρεσίας συντήρησης και επισκευής κάδων, προϋπολογισμού δαπάνης 73.796,99€ συμπ/νου ΦΠΑ 24%.» .
ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση πρακτικού οριστικής κατακύρωσης αποτελέσματος, ανακήρυξη μειοδότη συνοπτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικό»,
προϋπολογισμού δαπάνης 74.399,99€ συμπ/νου ΦΠΑ 24%.
ΘΕΜΑ 16ο: Έγκριση πρακτικού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για παροχή υπηρεσιών καθαριότητας- περιβάλλοντος (Αποκομιδή ογκωδών απορριμμάτων με φορτηγά αρπάγες – κοπή υψηλών δένδρων- εγκατάσταση και μεταφορά μπαζών).
ΘΕΜΑ 17ο: Σύσταση πάγιας προκαταβολής 2017 και διάθεση πιστώσεων.
ΘΕΜΑ 18ο: Αποδέσμευση πιστώσεων & Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού ο.ε. 2017 για τις συνεχιζόμενες δαπάνες του ∆ήμου.
ΘΕΜΑ 19ο: 1) Έγκριση Πρακτικού κατακύρωσης δικαιολογητικών Αριθμ. Πρωτ. 9965/7- 4-2017 Συνοπτικού ∆ιαγωνισμού «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ & ΤΑΧΥ∆ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΚ∆ΟΣΗΣ/ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ, ΕΜΦΑΚΕΛΩΣΗΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΑΧΥ∆ΡΟΜΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ (ΥΒΡΙ∆ΙΚΟ ΤΑΧΥ∆ΡΟΜΕΙΟ& ΤΑΧΥ∆ΡΟΜΙΚΑ ΤΕΛΗ» και 2)Κατακύρωση του διαγωνισμού στις εταιρείες: i) ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥ∆ΡΟΜΕΙΑ (ΕΛΤΑ) Α.Ε για την ΟΜΑ∆Α Α ΚΑΙ ii) INSS ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΕ για την ΟΜΑ∆Α Β

Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΘΕΜΑ 20ό: Αίτημα του κ. Γεωργίου Ελεκίδη περί καταβολής αποζημίωσης για καταστροφή του ελαστικού του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου του από πτώση σε λακκούβα.
ΘΕΜΑ 21ο: ∆ιόρθωση της με αρ. 54/2017 Απόφασης Οικονομικής Επιτροπής που αφορά επείγουσα απευθείας ανάθεση προμήθειας ανταλλακτικών – συντήρησης & Επισκευής Μεταφορικών Μέσων του ∆ήμου.
ΘΕΜΑ 22ο: Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης Προϋπολογισμού ο.ε. 2017 σχετικά με Απευθείας Ανάθεση για την προμήθεια και τοποθέτηση ελεγκτή χλωρίου για τη δεξαμενή της ∆Κ ∆ιονύσου.
ΘΕΜΑ 23ο: Επείγουσα Απευθείας Ανάθεση για τη Αποκατάσταση Ζημιών ∆ικτύου ∆ημοτικού Φωτισμού επί της Λ. Κρυονερίου στη ∆ημοτική Ενότητα Κρυονερίου.
ΘΕΜΑ 24ο: Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης Προϋπολογισμού ο.ε. 2017 σχετικά με Απευθείας Ανάθεση για τη μίσθωση ιδιωτικών οχημάτων και μηχανημάτων έργων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών που προξένησαν οι χιονοπτώσεις από τις 29 ∆εκεμβρίου 2016.

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΘΕΜΑ 25ο: Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού ο.ε. 2017 για νέα έργα του ∆ήμου ∆ιονύσου

ΓΡ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ
ΘΕΜΑ 26ο: Αποδοχή δωρεάς δύο (2) Αναπηρικών Αμαξιδίων από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων «Αγάπη για ζωή».

∆/ΝΣΗ ΤΟΠ. ΟΙΚΟΝ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & Α∆ΕΙΟ∆ΟΤΗΣΕΩΝ
ΘΕΜΑ 27ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 200 ευρώ για συμμετοχή υπαλλήλου του Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Αδειοδοτήσεων του ∆ήμου σε Σεμινάριο που αφορά “Ο Νέος Νομός Αδειοδότησης και Λειτουργίας Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος” .

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΘΕΜΑ 28ο: Αποδοχή δωρεάς πλήρους οδοντιατρικού εξοπλισμού και επίπλων ιατρείου για τα ∆ημοτικά Ιατρεία.