logo


Φρεσκάρισμα στις στάσεις των λεωφορείων και ανάπλαση στο χώρο που φιλοξενούσε τον κλαδοφάγο, περιελάμβαναν οι δράσεις στο πλαίσιο του Let’s do it, που πραγματοποιήθηκε στη Δ.Κ. Διονύσου την Κυριακή 2 Απριλίου. Σε μήνυμά του στο facebook ο Πρόεδρος Τ. Μπάσης γράφει σχετικά:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 2 Απριλίου το Let’s do it που συμμετείχε και ο Δήμος Διονύσου. Στη Δ.Ε.Διονύσου με τη συμμετοχή του 1ου συστήματος Προσκόπων βάφτηκαν οι στάσεις του ΟΑΣΑ. Συγκινητική ήταν η προσπάθεια από τα λυκόπουλα που μας έδειξαν τι σημαίνει εθελοντισμός. Επίσης έγινε ανάπλαση στο χώρο που ήταν ο κλαδοφάγος. Ευχαριστώ όλους που συμμετείχαν και τους Αδελφούς Αλεξανδρή (υλικά οικοδομών) στη Λ. Διονύσου για τη χορηγία τους.

Από την πλευρά τους οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Διονύσου προσθέτουν:

Ο Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Διονύσου συμμετέχοντας στην πανευρωπαϊκή διοργάνωση του Let’s do it ανέλαβε να καθαρίσει από τα μπάζα και κάθε είδους απορρίμματα, τον χώρο που φυλοξενούσε το μηχάνημα θρυμματισμού των κλαδιών (πάνω από την γεώτρηση της Δ . Ε Διονύσου). Στην συνέχεια φύτεψε πευκάκια, κυπαρίσσια και κουτσουπιές με σκοπό την αποκατάσταση του περιβάλλοντος.Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας βοήθησαν.