logo


Η πρόσφατη αποχώρηση τεσσάρων στελεχών από την παράταξη της Διοίκησης, σε συνδυασμό με την πρακτική της στο θέμα της εκλογής του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, έχει φέρει σε αδιέξοδο τις διαδικασίες στο σημαντικότερο συλλογικό όργανο του Δήμου: Η προγραμματισμένη για σήμερα Τρίτη 28 Μαρτίου συνεδρίαση, όπου θα συζητούντο 29 θέματα, ανάμεσά τους και ιδιαιτέρως σημαντικά όπως ο προγραμματισμός προμηθειών για το 2017, αλλά και η ανάθεση σε εξωτερικούς συνεργάτες μιας σειράς υπηρεσιών, αναβλήθηκε και πάλι λόγω έλλειψης απαρτίας.

Μέχρι τις 7 το βράδυ, οπότε και η Πρόεδρος Β. Ζώτου ανακοίνωσε τη ματαίωση της διαδικασίας, είχαν προσέλθει 19 δημοτικοί σύμβουλοι- όλοι από την πλευρά της πλειοψηφίας- ενώ απουσίασαν οι Δ. Κωστάκης και Θ. Κρητικός από τη Διοίκηση, όλες οι παρατάξεις της μειοψηφίας καθώς και οι 4 ανεξάρτητοι.

Η παραπάνω εξέλιξη ήταν μάλλον αναμενόμενη, μετά και από το κοινό Δελτίο Τύπου που οι μειοψηφίες μαζί με ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους εξέδωσαν προχθές Κυριακή 26 Μαρτίου και όπου αρνούνται να νομιμοποιήσουν το “μη εκλεγέν Προεδρείο”.