logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Διονύσου συγκαταλέγεται πλέον στους Δήμους που με πρόφαση την έλλειψη προσωπικού ανοίγουν διάπλατα την πόρτα της ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών με πρώτο και κύριο «φιλέτο» την Υπηρεσία της Καθαριότητας, εξυπηρετώντας τα Ιδιωτικά-Επιχειρηματικά συμφέροντα.

Καμία δικαιολογία, καμία πρόφαση!!! Παρά το γεγονός πως πλέον δεν υφίσταται απαγόρευση προσλήψεων στις Ανταποδοτικές Υπηρεσίες (Καθαριότητα), ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης «βγάζει στο σφυρί» μέρος της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Η Δημοτική Αρχή προωθεί την ιδιωτικοποίηση του «φιλέτου» των Υπηρεσιών του Δήμου ενάντια στα συμφέροντα των Δημοτών που θα κληθούν στο μέλλον να πληρώσουν ακριβά τις σημερινές επιλογές της Δημοτικής Αρχής.

Καταγγέλλουμε την Δημοτική Αρχή του Δήμου Διονύσου και την καλούμε άμεσα να αναιρέσει κάθε σκέψη ξεπουλήματος της Καθαριότητας.

Καλούμε τον σύλλογο εργαζομένων του Δήμου Διονύσου, όλους τους εργαζόμενους από όλους τους κλάδους, και τους δημότες του Δήμου Διονύσου να σταθούν αποφασιστικά εμπόδιο και να ανατρέψουν τα σχέδια της Δημοτικής Αρχής, στην ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας.

Όσοι σχεδιάζουν και λογαριάζουν χωρίς τον Λαό και τους εργαζόμενους και ενάντια στα συμφέροντα της Τοπικής Κοινωνίας επιλέγουν να ενταχθούν στο πλευρό της Ε.Ε , των πρώην και νυν κυβερνήσεων και του τοπικού εκφραστή τους , της διοίκησης Ζαμάνη που εξακολουθούν και εξαθλιώνουν τον Ελληνικό λαό.

Θα μας βρουν απέναντί τους, αγωνιστικά και αποφασιστικά!!!

Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!