logo


Μετά από τις ανεξαρτητοποιήσεις των τέως Αντιδημάρχων Στ. Μαγγίνα και Η. Υφαντή στη διάρκεια της ίδιας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου πριν από λίγες ημέρες, άλλα δυο προβεβλημένα στελέχη αποτελούν από σήμερα παρελθόν για την παράταξη της Δημοτικής Αρχής!

Πιο συγκεκριμένα, η τέως Αντιδήμαρχος Β. Ρηγοπούλου και ο τέως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπ. Γιαννουλάτος υπέβαλαν πριν από λίγα μόλις λεπτά δήλωση ανεξαρτητοποίησης, καταφέροντας ισχυρό πλήγμα στη δημοτική ομάδα της Διοίκησης, που αγγίζει πλέον επικίνδυνα τον οριακό αριθμό των 21 δημοτικών συμβούλων, για την επίτευξη απαρτίας, ενώ βλέπει να αποδοκιμάζεται πλήρως και μαζικά η πολιτική της από 4 δοκιμασμένα στελέχη της, τα οποία μέχρι πρότινος κατείχαν εξέχουσες θέσεις ευθύνης.

Στις πρώτες δηλώσεις του προς την Οδό Διονύσου ο κ. Γιαννουλάτος υπογράμμισε πως η απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί δεν ελήφθη εν θερμώ, αλλά τη μελετούσε τους τελευταίους 5 μήνες.

Η κ. Ρηγοπούλου, από την άλλη πλευρά, στο δικό της κείμενο ανεξαρτητοποίησης διευκρινίζει- κατά πληροφορίες- αναλυτικά τους λόγους που την οδήγησαν εκτός παράταξης ενώ θα το δώσει στη δημοσιότητα εν ευθέτω χρόνω.