logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στη διάρκεια των τόσων χρόνων λειτουργίας μας έχουμε συναντήσει και εξυπηρετήσει πάρα πολλούς ανθρώπους. Άλλους για λίγο διάστημα και για συγκεκριμένες ανάγκες και κάποιους ακόμα και για χρόνια. Οι σχέσεις που αναπτύσσονται και με τους ίδιους αλλά και με το συγγενικό τους περιβάλλον είναι πάνω από τα πλαίσια μιας υπηρεσίας… Και με πολλούς διατηρούμε επαφές και μετά το τέλος της εξυπηρέτησής τους.

Λόγω αυτής της σχέσης κάποιοι νιώθουν την ανάγκη να μας βοηθήσουν και να μας προσφέρουν διάφορα προιόντα προκειμένου να βοηθήσουμε και μεις με τη σειρά μας άλλους εξυπηρετούμενους που έχουν ανάγκη.
Έτσι κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του προγράμματος έχουμε παραλάβει ένα νοσοκομειακό κρεβάτι, ένα στρώμα αέρος για ασθενείς κλινήρεις, ένα αναπηρικό αμαξίδιο, επιθέματα κατακλίσεων, πάνες ακράτειας, σερβιέτες ακράτειας και υποσέντονα και διάφορα φάρμακα.

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα και μέσα από τη σελίδα μας να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους για τις προσφορές τους. Και να τους διαβεβαιώσουμε πως η κίνησή τους αυτή έχει εξυπηρετήσει ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη αυτά που τους προσφέρετε…

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ….