logo


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 3 Μαρτίου η διανομή παιδικών υποδημάτων TOMS από τη νεοσύστατη Κοινωνική Ιματιοθήκη του Δήμου. Ο τέως Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Β. Κοκμοτός γράφει σχετικά στο facebook:

Την Παρασκευή 3/3/2017 από τις 2:00 μ.μ. έως 17:00 μ.μ. η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και η εταιρεία υποδημάτων TOMS Greece ήρθαν στο χώρο της Κοινωνικής Ιματιοθήκης του Δήμου Διονύσου και προσέφεραν υποδήματα σε όλα τα παιδιά που προσήλθαν. Ο χώρος γέμισε από παιδικές φωνούλες και τα παιδιά αποχωρούσαν χαρούμενα με τα υποδήματα και το κέρασμα (κρουασάν).
Μετά από συνεννόηση του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού & Πολιτισμού με τους χορηγούς φορείς, προσήλθαν στη διανομή οργανωμένα και παρέλαβαν υποδήματα όλα τα παιδιά από το Ίδρυμα Κωφών και Βαρηκόων Δροσιάς.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους χορηγούς φορείς, το ψητοπωλείο «ΚΟΝΤΑΚΗΣ» που κάλυψε με προσφορά το γεύμα των φιλοξενουμένων και την καφετέρια «LIMIT-UP» που επιμελήθηκε το χώρο υποδοχής της εκδήλωσης.