logo


Με ένα προβληματάκι ως προς την ημερομηνία- τι ισχύει; η Πέμπτη 2 Μαρτίου 9 π.μ. όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα του Δήμου ή η Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 1 μ.μ. όπως αναφέρεται στην πρόσκληση;- και με 16 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής:

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αποζημίωση της ΚΟΥΒΕΛΗ ∆ΗΜΗΤΡΑΣ για ζημιά που υπέστη το ελαστικό του ΙΧΕ αυτ/του της από πτώση επί λακκούβας στο οδόστρωμα.
ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αποζημίωση της ΣΦΗΝΑ ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ για ζημιά που υπέστησαν τα ελαστικών του ΙΧΕ αυτ/του της από πτώση επί λακκούβας στο οδόστρωμα.
ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση δαπανών παρελθόντων οικονομικών ετών (Π.Ο.Ε.) και διάθεση των αντίστοιχων πιστώσεων μετά από την 1η υποχρεωτική αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2017.

ΤΜ. ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση δαπάνης, ψήφιση (διάθεση) πίστωσης 10.000,00 € σε βάρος του Κ.Α.: 15.6471.0002 και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών, για την απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας: «προμήθεια εντύπων (αφισών, προσκλήσεων, φακέλων προσκλήσεων, δίπτυχων, τρίπτυχων)» .
ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση της μελέτης και των όρων διακήρυξης για την υλοποίηση πολιτιστικών και καλλιτεχνικών δράσεων επιμόρφωσης στο ∆ήμο ∆ιονύσου, με ∆ημόσιο Ανοικτό Ηλεκτρονικό ∆ιαγωνισμό.
ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση της μελέτης και των όρων διακήρυξης για την υλοποίηση πολιτιστικών, καλλιτεχνικών και αθλητικών υπηρεσιών για τη λειτουργία του προγράμματος «Summer Camp ∆ιονύσου 2017» στο ∆ήμο ∆ιονύσου, με ∆ημόσιο Ανοικτό Ηλεκτρονικό ∆ιαγωνισμό.

ΓΡ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ
ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού ο.ε. 2017, για δημοσιεύσεις σε εφημερίδες.

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
ΘΕΜΑ 8ο: 1) Έγκριση Πρακτικών Συνοπτικού ∆ιαγωνισμού για την προμήθεια φαρμακευτικού υλικού και εμβολίων του ∆ήμου ∆ιονύσου και των φορέων του. 2) Κατακύρωση του ∆ιαγωνισμού στο φαρμακείο ∆. ΝΤΟΓΡΑΜΑΤΖΗ με ποσό προσφοράς 49.877,94€ συμπ/νου του αναλογούντος ΦΠΑ .
ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού ο.ε. 2017 για τις συνεχιζόμενες δαπάνες του ∆ήμου.
ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση πρακτικού Νο.1 ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Παροχή Υπηρεσιών για τον Καθαρισμό ∆ημοτικών Κτιρίων ∆ήμου ∆ιονύσου» προϋπολογισμού ενενήντα πέντε χιλιάδων (95.000,00€) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% και συνέχιση της διαγωνιστικής διαδικασίας.

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΘΕΜΑ 11ο: Αίτημα του κ. ∆ημοτζίκη Βύρωνα περί καταβολής αποζημίωσης για βλάβη του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου του από πλημμύρα.
ΘΕΜΑ 12ο: Αίτημα της κ. Χαρτζανιώτη Μαγδαληνής για καταβολή αποζημίωσης λόγω καταστροφής του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου της από πλημμύρα.
ΘΕΜΑ 13ο: Αλλαγή ως προς το όνομα του υπολόγου του χρηματικού εντάλματος, στη με αρ. 18/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.
ΘΕΜΑ 14ο: Επείγουσα Απευθείας ανάθεση προμήθειας ανταλλακτικών – συντήρησης και επισκευής μεταφορικών μέσων του ∆ήμου.
ΘΕΜΑ 15ο: Επείγουσα Απευθείας Ανάθεση για τη Μεταφορά Ογκωδών Απορριμμάτων.

∆/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΘΕΜΑ 16ο: Έγκριση ∆απάνης και διάθεση πίστωσης ύψους 10.349,90 € ως συμμετοχή για την πληρωμή του 3ου λογαριασμού και ποσού 1.111,70€ ως συμμετοχή για την πληρωμή του 4ου λογαριασμού της μελέτης «Υδραυλικές – Περιβαλλοντικές Μελέτες στην υπό Πολεοδόμηση περιοχή της Κοινότητας Ροδόπολης», συμβατικής αμοιβής 200.260,20 € συμπερ. ΦΠΑ.