logo


Μετά την απραξία πολλών εβδομάδων, πέντε μέτωπα είναι σήμερα ανεπτυγμένα στο έργο της αποχέτευσης, ενώ κατόπιν δεσμεύσεων του εργολάβου, αναμένεται να αναπτυχθούν ακόμη πέντε μέχρι τέλους του Φεβρουαρίου.

IMG_7797

Αυτά δήλωσε στην πρόσφατη (21/2) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Χωροταξίας και Πολεοδομίας Ευ. Λυρούδιας απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Γ. Φωτάκη από τη Νέα Πνοή για το Διόνυσο. Ειδικότερα, ο κ. Φωτάκης ζήτησε την ανά δίμηνο ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με την πορεία του έργου, ρωτώντας πιο συγκεκριμένα για τις συνδέσεις κατοικιών που θα μπορούσαν να έχουν γίνει στα πρώτα 22 χιλιόμετρα της αποχέτευσης, τα οποία- με τη γνωστή τεράστια καθυστέρηση- έχουν ήδη κατασκευασθεί.

Ο κ. Λυρούδιας ενημέρωσε το Σώμα πως ήδη εκτελούνται και πάλι εργασίες αποχέτευσης στην οδό Λεύκης στο Κρυονέρι (σ.σ. και δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Τ. Καρασαρλή από τη μείζονα μειοψηφία), στο Διόνυσο, τη Ροδόπολη και τη Σταμάτα, ενώ συμπλήρωσε πως ο Δήμος καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται.