logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε στις 20/02/2017 στο Κοινοτικό Κατάστημα Σταμάτας η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Συμβουλίου Διοίκησης της Δημοτικής μας Παράταξης «Συμμαχία για τον Πολίτη», στη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκε συζήτηση-ενημέρωση για τις εξαγγελίες του υπουργού Χρ. Σπίρτζη αναφορικά με τα διόδια και τις υποδομές στην πόλη, καθώς και για τα θέματα της σημερινής (21/2) συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στο χαιρετισμό του προς τα μέλη ο Πρόεδρος Π. Βορριάς τόνισε τα εξής:

Προς: Τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης και της Επιτροπής Διαφάνειας και Εσωτερικού Ελέγχου
 
Θέμα: Προτάσεις Προέδρου για στελέχωση των Οργάνων – Επιτροπών

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Πρώτα – πρώτα πρέπει να σας συγχαρώ για την εκλογή σας από τη Γενική Συνέλευση της Δημοτικής μας Παράταξης της  12ης/02/2017.

Η ομόφωνη επικύρωση της πρότασης που έκανε η Συντονιστική Γραμματεία από τα Μέλη και τους Φίλους μας αποδεικνύει εκτός των άλλων τη σημαντικότητα της προσωπικότητάς σας, την αποδοχή της δουλειάς σας στο χώρο της Αυτοδιοίκησης και του Δήμου μας και τέλος την αναγνώριση των μέχρι σήμερα προσπαθειών σας για το καλό της τοπικής μας Κοινωνίας.

Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να αναλύσω περαιτέρω την πολιτική εισήγηση που κατέθεσα στη Συνέλευσή μας και με την οποία, κατά την άποψή μου, συμπεριέλαβα όλες τις θέσεις που η Δημοτική μας Παράταξη έχει υιοθετήσει τόσα χρόνια, καθώς και τη λειτουργία της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Θα πρέπει όμως να επισημάνω για ακόμη μια φορά και αυτό ιδιαίτερα κολακευτικό για όλους μας, την παραδοχή – αποδοχή που έχει η Δημοτική μας Παράταξη από όλες σχεδόν τις Δημοτικές Παρατάξεις και Κινήσεις.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας της «Συμμαχίας» (βλέπε σχετικό συνημμένο) θα εισηγηθώ στο αποψινό πρώτο μετά τις εκλογές Συμβούλιο Διοίκησης τις προτάσεις μου για τη στελέχωση της θέσης του Γενικού Διευθυντή (άρθρο 8.5), Συντονιστικής Γραμματείας (άρθρο 8.2), Υπευθύνων Γραφείων (άρθρα 8.7 έως 8.10), των Αξόνων Κοινωνικής Παρέμβασης (Ενότητες, Ομάδες Εργασίας) και Ομάδας Συνεργασιών με τις άλλες Αυτοδιοικητικές Παρατάξεις/Κινήσεις (κεφάλαιο 9).

Μετά το πέρας της εισήγησης θα επακολουθήσει συζήτηση για την οριστικοποίηση της στελέχωσης των οργάνων της Παράταξης.
Τέλος θα γίνει μια ενημέρωση για τα καθήκοντα της Επιτροπής Διαφάνειας και Εσωτερικού Ελέγχου όπως αυτά περιλαμβάνονται  στην παράγραφο 8.8. του Κανονισμού Λειτουργίας.

Οι προτάσεις του κ. Βορριάς για τη στελέχωση των οργάνων έγινα ομόφωνα δεκτές, με αποτέλεσμα ο οριστικός πίνακας να διαμορφωθεί ως εξής:

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ_Page_3

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ_Page_4

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ_Page_5