logo


Την προσεχή Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 9.30 το πρωί θα συνεδριάσει με 21 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου. Ανάμεσά τους η υποχρεωτική πρώτη αναμόρφωση του Προϋπολογισμού για το 2017, που θα έρθει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο (σ.σ. κατά πάσα πιθανότητα την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου), καθώς και η έγκριση πρακτικών για τους δυο διαγωνισμούς, που αφορούν στη φύλαξη των κτηρίων, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών καθαριότητας και περιβάλλοντος. Για τα δυο συγκεκριμένα θέματα, πάντως, απουσιάζουν μέχρι στιγμής οι εισηγήσεις από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου:

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
ΘΕΜΑ 1ο: 1η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ – ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ∆ΗΜΟΥ Ο.Ε. 2017.
ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2017.
ΘΕΜΑ 3ο: Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού ∆ήμου ∆ ́ τριμήνου οικονομικού έτους 2016.
ΘΕΜΑ 4ο: Σύσταση Πάγιας Προκαταβολής για το ο.ε. 2017 στις ∆ημοτικές Κοινότητες του ∆ήμου ∆ιονύσου.
ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού οικ. έτους 2017.
ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για δημοσίευση συνοπτικής κατάστασης προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2017.
ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση δαπανών παρελθόντων οικονομικών ετών (Π.Ο.Ε.) και διάθεση των αντίστοιχων πιστώσεων του προϋπολογισμού οικ. έτους 2017.
ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για αμοιβές ορκωτού ελεγκτή- εκκαθαριστή και λογιστών για ολοκλήρωση διαδικασιών εκκαθάρισης ∆ημοτικών Επιχειρήσεων .

∆/ΝΣΗ ∆ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση δαπάνης & διάθεση πίστωσης για την καταβολή της ετήσιας συνδρομής έτους 2017 στο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ∆ΙΑ∆ΗΜΟΤΙΚΟ ∆ΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ».
ΘΕΜΑ 10ο: ∆έσμευση και διάθεση πίστωσης σε βάρος του προϋπολογισμού ο.ε. 2017 για την δημοσίευση αποφάσεων του ∆ημοτικού Συμβουλίου (άρθρο79 παρ. 4 Ν. 3463/2006 ∆ΚΚ).

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
ΘΕΜΑ 11ο: 1) Έγκριση Πρακτικού Συνοπτικού ∆ιαγωνισμού «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ & ΤΑΧΥ∆ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΚ∆ΟΣΗΣ/ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ, ΕΜΦΑΚΕΛΩΣΗΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΑΧΥ∆ΡΟΜΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ (ΥΒΡΙ∆ΙΚΟ ΤΑΧΥ∆ΡΟΜΕΙΟ & ΤΑΧΥ∆ΡΟΜΙΚΑ ΤΕΛΗ» και 2)Έγκριση ανάδειξης προσωρινών Αναδόχων.
ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση πρακτικού Νο1 και γνωμοδοτήσεων επί ενστάσεων για την παροχή της υπηρεσίας: «∆απάνες φύλαξης κτηρίων, αρθ. 21 παρ. 11 του ν.3731/2008», και συνολικού προϋπολογισμού 450.000,00 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.
ΘΕΜΑ 13ο: Έγκριση πρακτικών και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για παροχή υπηρεσιών καθαριότητας- περιβάλλοντος (Αποκομιδή ογκωδών απορριμμάτων με φορτηγά αρπάγες – κοπή υψηλών δένδρων- εγκατάσταση και μεταφορά μπαζών).

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση Έκδοσης Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής για την «Προμήθεια Καρτών Κινητής Τηλεφωνίας για τους Αυτοματισμούς ∆εξαμενών και Αντλιοστασίων του ∆ήμου».

∆/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού ο.ε. 2017 για τα συνεχιζόμενα έργα και μελέτες του ∆ήμου ∆ιονύσου.
ΘΕΜΑ 16ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ύψους 3.000,00€ για έξοδα δημοσιεύσεων για τις ανάγκες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Οικονομικού Έτους 2017.

∆/ΝΣΗ ΑΝΘΡ. ∆ΥΝΑΜΙΚΟΥ & ∆ΙΟΙΚ. ΜΕΡΙΜΝΑΣ
ΘΕΜΑ 17ο: Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων από τον προϋπολογισμό του ∆ήμου ο.ε. 2017, για δημοσιεύσεις της ∆/νσης Ανθρώπινου ∆υναμικού & ∆ιοικητικής Μέριμνας σε εφημερίδες.

ΤΜ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ∆ΙΑΦΑΝΕΙΑΣ
ΘΕΜΑ 18ο: Έγκριση παροχής υπηρεσιών συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης του εξοπλισμού του λογισμικού και των εφαρμογών ασύρματου ευρυζωνικού δικτύου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

∆/ΝΣΗ ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ/ΤΜ. ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
ΘΕΜΑ 19ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασμού εσόδων-εξόδων μηνός ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016.
ΘΕΜΑ 20ό: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασμού εσόδων-εξόδων μηνός ∆ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016.

ΓΡΑΦΕΙΟ ∆ΗΜΑΡΧΟΥ
ΘΕΜΑ 21ο: Παραίτηση από ένδικα μέσα.