logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι η αιμοληψία του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 και από ώρα 9.30π.μ – 13.00μ.μ στα γραφεία του Συλλόγου μας (Λ. Μαραθώνος 4, Άγ. Στέφανος Αττικής).

Η Επιτροπή Αιμοδοσίας σας παρακαλεί να συμμετάσχετε ενεργά, κυρίως να ευαισθητοποιήσετε και άλλα άτομα ώστε το έργο για το οποίο δραστηριοποιούμαστε να γίνει βίωμα όλων μας. Με αυτόν τον τρόπο θα εξυπηρετούνται όλοι όσοι το έχουν ανάγκη. Αυτό δε είναι εξαιρετικά σημαντικό και μόνο αν το δείτε προσωπικά θα καταλάβετε πόσο πολύτιμο και αναγκαίο είναι!!!

Επίσης να σημειώσουμε ότι είναι πολύ συγκινητικό αλλά και ενθαρρυντικό ότι έχουμε εθελοντές αιμοδότες που μας στηρίζουν και είμαστε πολύ περήφανες γιατί είναι άνθρωποι που έχουν αισθήματα και προτεραιότητά τους είναι η αλληλεγγύη, η αγάπη και η βοήθεια στον συνάνθρωπο. Επίσης το ενδιαφέρον ύπαρξης για τη ζωή, ανεκτίμητες αξίες αισθημάτων που ολοκληρώνουν την ύπαρξή μας συμπεριλαμβάνονται στην έννοια της αγάπης, της αλληλεγγύης, και δεικνύουν ανοιχτούς ορίζοντες για επιβίωση με προοπτική!!!

Σε μια εποχή που όλα δοκιμάζονται, είναι βέβαιο ότι οι εθελοντές αιμοδότες χαρίζουν ανεκτίμητο δώρο ζωής. Λίγες σταγόνες από το αίμα μας κάνουν μια καρδιά να χτυπά. Σας παρακαλούμε βοηθήστε το έργο αυτό.

Πληρ: N. Κατσαφάρου 6977219691.

Το Δ.Σ. και η Επιτροπή του Συλλόγου θα σας καλωσορίσουμε όπως πάντα με χειροποίητα καλούδια γλυκά και αλμυρά.

Το Δ. Σ του Συλλόγου
Η Επιτροπή Αιμοδοσίας