logo


Αύριο Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η πρώτη για το 2017 συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου της Δ.Κ. Διονύσου με 2 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη:

Θέμα 1ο: Επισκευή οδοστρώματος της οδού Πλαστήρα στην Δ.Ε.Διονύσου
Θέμα 2ο: Εξέταση αιτημάτων παρατάσεων ενταφιασμού

Να σημειωθεί εδώ πως αναφορικά με το πρώτο θέμα, σύμφωνα με την εισήγηση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Τ. Μπάση, «απαιτείται άμεση επισκευή της οδού Πλαστήρα σε όλο της το μήκος γιατί παρουσιάζει πολλά και διάφορα προβλήματα ειδικά μετά τις χιονοπτώσεις. Ειδικότερα πρέπει να γίνει ασφαλτόστρωση εκ νέου μπροστά από την είσοδο του ΤΥΠΕΤ και προς τα γραφεία της κοινότητας όπου υπάρχουν πολλές λακκούβες. Στην συνέχειά της και μετά την Καποδιστρίου πρέπει να γίνει αρμολόγηση και κώλυμα των πλακών που έχουν ξεκολλήσει και να αντικατασταθούν οι κυβόλιθοι που λείπουν σε πολλά σημεία, πρόβλημα που δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια των χιονοπτώσεων από το πέρασμα των εκχιονιστικών.

Να σημειώσουμε ότι η οδός Πλαστήρα είναι πολυσύχναστη γιατί εκεί βρίσκονται τα γραφεία της κοινότητας Διονύσου, ενώ είναι και ο δρόμος που οδηγεί στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου» .