logo


Αναβλήθηκε για μια ακόμη φορά λόγω έλλειψης απαρτίας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Τρίτη 17 Ιανουαρίου. Από τη Διοίκηση καταμετρήθηκαν 19 δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ παρέμειναν εκτός αιθούσης όσα από τα μέλη των παρατάξεων της μειοψηφίας είχαν προσέλθει.

IMG_7572

Αξίζει εδώ να σημειωθούν και τα παρακάτω:
*Από τους 6 δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας που απουσίαζαν, τρεις τουλάχιστον είναι δικαιολογημένοι λόγω ασθένειας (η Αντιδήμαρχος Β. Ρηγοπούλου και οι Η. Υφαντής και Α. Ακριτίδου) ενώ και η Ε. Καγιαλή προσήλθε στη χθεσινή (16/1) συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, της οποίας είναι Πρόεδρος, με σοβαρό αυχενικό πρόβλημα.

*Στην ερώτηση της Οδού Διονύσου προς τους εκπροσώπους των παρατάξεων της μειοψηφίας γιατί παρέμειναν έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, αρνούμενοι να δώσουν απαρτία στο Σώμα, και μάλιστα τη στιγμή που επρόκειτο να συζητηθούν σοβαρά για την πόλη ζητήματα, επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν, ενόψει της έκδοσης κοινής ανακοίνωσης. Εκεί, όπως υπογράμμισαν, θα αποσαφηνίζουν αλλά και θα προδιαγράφουν τη στάση τους- καθαρά πολιτική, τη χαρακτηρίζουν- όσο η Διοίκηση δεν εξασφαλίζει την παρουσία τουλάχιστον των 21 από τους 25 δημοτικούς συμβούλους της που απαιτούνται για την απαρτία.