logo


“Ποδαρικό” στο 2017, με την πρώτη συνεδρίασή της να είναι έκτακτη και κατεπείγουσα, κάνει η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που θα συνεδριάσει αύριο Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 6.30 μ.μ. στην Άνοιξη, με δυο θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση δαπάνης συνολικού ποσού 1.134,60€ με ΦΠΑ, σύμφωνα με σχετικά τιμολόγια, για την επισκευή και συντήρηση-αγορά υλικών, φωτοτυπικών μηχανημάτων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου.

Τα σχετικά τιμολόγια, όπως αναφέρονται στην εισήγηση, αφορούν σε υλικά που έχουν ζητήσει το Νηπιαγωγείο Δροσιάς και το 2ο Νηπιαγωγείο Διονύσου, τα Δημοτικά Κρυονερίου και το 1ο και το 3ο Δημοτικό Διονύσου, καθώς και σε εργασίες στο Νηπιαγωγείο Δροσιάς και στο 3ο Δημοτικό Διονύσου.

ΘΕΜΑ 2ο: Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 2.525,55€ από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, στο πλαίσιο του προγράμματος »Μαθαίνουμε Παρέα» 2016-2017, για το Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς το οποίο είναι στα 18 σχολεία της Περιφέρειας Αττικής τα οποία θα λάβουν χρηματοδότηση από το Ίδρυμα και εξουσιοδότηση της Προέδρου ως εκπροσώπου της Σχολικής Επιτροπής Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου, για υπογραφή σχετικής σύμβασης.

Σύμφωνα με την εισήγηση της Προέδρου της Επιτροπής Ε. Καγιαλή, σε συνέχεια δημόσιας πρόσκλησης (σ.σ. για τέταρτη συνεχή χρονιά) που είχε απευθύνει το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση στα σχολεία των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Α’ Αθήνας, Πειραιά, Ανατολικής Αττικής και Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο του προγράμματος “Μαθαίνουμε Παρέα” για το σχολικό έτος 2016-17, η πρόταση του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς, με τίτλο: “Ευέλικτη αίθουσα” (Διαμόρφωση ευέλικτης αίθουσας ως μοντέλο για διαφοροποιημένη διδασκαλία), ήταν μεταξύ των 18 δραστηριοτήτων οι οποίες μετά από αξιολόγησή τους από Ειδική Επιτροπή Επιλογής του Ιδρύματος, αποφασίσθηκε να χρηματοδοτηθούν από το εν λόγω Ίδρυμα. Για τη χρηματοδότηση της δραστηριότητας θα υπογραφεί σύμβαση μεταξύ του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, της Σχολικής Επιτροπής και του συντονιστή τoυ προγράμματος.