logo


Το ΝΠΔΔ Κοινωνική Προστασία Αλληλεγγύη και Παιδεία Δήμου Διονύσου  «Η ΕΣΤΙΑ» ανακοινώνει την πρόσληψη Παιδιάτρου με Σύμβαση Μίσθωσης  Έργου συνολικής διάρκειας ενός (1) έτους για τις ανάγκες των παραρτημάτων των Παιδικών Σταθμών του Νομικού Προσώπου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «το έργο που θα εκτελεστεί θα είναι η συχνή παρακολούθηση της σωματικής υγείας των βρεφών και νηπίων που φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ «Η ΕΣΤΙΑ» με επίσκεψή του, μία φορά το μήνα ή συχνότερα εφόσον αυτό επιβάλλεται για λόγους ουσιαστικής άσκησης του ιατρικού ελέγχου. Επίσης η τήρηση στο κάθε τμήμα ατομικού φακέλου για κάθε νήπιο και η καταγραφή σε αυτόν όλων των απαραίτητων ιατρικών δεδομένων και παρατηρήσεων. Ο τόπος εκτέλεσης του έργου θα είναι σε όλα τα βρεφονηπιακά τμήματα και παιδικά τμήματα του Ν.Π. Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι για ένα έτος από την υπογραφή της σύμβασης και η αμοιβή θα ανέλθει μέχρι το ποσό των 4.500,00€ και αναλυτικά 70,00€ ανά επίσκεψη».

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αναγράφονται στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.dionysos.gr). Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της ΕΣΤΙΑΣ, Κοιμήσεως Θεοτόκου 26-28 1ος όροφ. ́Αγιος Στέφανος τηλ 210-8141700, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 09.00 πμ έως 14.00.

Προθεσμία υποβολής ορίζεται από 10 Ιανουαρίου έως 19 Ιανουαρίου 2017.