logo


Τη δική του απάντηση σε όσους αντιδρούν στη τελετή βράβευσης των μαθητών στο ξενοδοχείο Χίλτον δίνει μέσα από το facebook o Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Β. Κοκμοτός. Στην ανάρτησή του ο κ. Κοκμοτός επισημαίνει πως η αίθουσα του Χίλτον επελέγη γιατί οι χώροι στα Πολιτιστικά Κέντρα Αγ. Στεφάνου και Κρυονερίου έχουν στο παρελθόν αποδειχθεί μικροί για την τελετή βράβευσης, ενώ προσθέτει πως όλα τα έξοδα της εκδήλωσης, συμπεριλαμβανομένης και της μετακίνησης μαθητών και γονιών, έχουν καλυφθεί από χορηγίες:

kokmotos1

ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ
(Με αφορμή αναρτήσεις και σχόλια στο fb)
“Να σκεφτώ ότι …, Να σκεφτώ ότι …, Να σκεφτώ ότι … και χωρίς να σκεφτώ ας βγάλω αβίαστα και αυθαίρετα συμπεράσματα χρησιμοποιώντας ανεπίτρεπτες εκφράσεις εξαπολύοντας (ως αδιάφθορος) αιχμές εναντίον όλων.”
Από τα προηγούμενα χρόνια είναι γνωστό, σε όσους έχουν ασχοληθεί, ότι στο Δήμο Διονύσου δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος που να επαρκεί για τις ανάγκες της τελετής βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών μας στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Πέρυσι στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου (180 καθίσματα) εφαρμόστηκε το σύστημα “φύγε εσύ – έλα εσύ”. Το ίδιο παλαιότερα και στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Στεφάνου (παρόμοιας χωρητικότητας). Το αδιαχώρητο λειτουργούσε ανασταλτικά στην προσέλευση και παραμονή στην εκδήλωση των βραβευθέντων και σωστά σε σχόλιο του fb αναφέρεται ότι στοίβα αναμνηστικών, με ημερομηνία του 2011, βρίσκονται στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου που δεν παραδόθηκαν ποτέ στους τιμώμενους επιτυχόντες.
Η αίθουσα Εσπερίδες του Ξενοδοχείου Χίλτον Αθηνών είναι η πλησιέστερη και η μοναδική διαθέσιμη που επαρκεί για τις ανάγκες της Τελετής Βράβευσης. Και για όσους αναρωτιούνται, χωρίς να βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα, σας ενημερώνουμε ότι: Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ (χορηγία για την αίθουσα του Ξενοδοχείου Χίλτον, χορηγία για τη μετακίνηση με τα λεωφορεία, χορηγία για τα εκτυπωτικά κ.λπ.)
Στις άναρθρες κραυγές “ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ” αυθόρμητα και δικαιολογημένα έρχεται η απάντηση: ΕΛΕΟΣ !!! ΕΛΕΟΣ !!! ΕΛΕΟΣ !!! Και η ευχή “και του χρόνου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία” καλοδεχούμενη εφόσον συνοδεύεται με εξασφαλισμένη χορηγία.
Ο Δήμος Διονύσου, λαμβάνοντας υπόψιν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, διοργανώνει τη Τελετή Βράβευσης για να τιμήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους Μαθητές, τους Γονείς και τους Εκπαιδευτικούς.
Στους τιμώμενους φοιτητές εύχομαι: Καλή Φοιτητική Χρονιά και σε όλους: Το Νέο Έτος 2017 με Υγεία και Ευτυχία!!!
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
& ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΚΜΟΤΟΣ