logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκαν επιτυχώς οι εκδηλώσεις που είχε διοργανώσει ο δήμος Διονύσου για το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων.

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Διονύσου, παρουσία του Δημάρχου Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνη και του προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Διονύσου κ. Αν. Μπάση, φωταγωγήθηκε υπό τεχνητή χιονόπτωση το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Δημοτικής Ενότητας. Ακολούθησε το χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτι στο οποίο διασκέδασαν μικροί και μεγάλοι, με άφθονα χριστουγεννιάτικα κεράσματα, πολλή μουσική, χορό, face painting, μπαλονοκατασκευές και εντυπωσιακή παράσταση από ταχυδακτυλουργό ενώ το τμήμα της Χορωδίας Διονύσου «Σεμέλη» τραγούδησε παραδοσιακά κάλαντα για τους καλεσμένους.

02-904-10

Επίσης, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, η Παιδική Χορωδία Δήμου Διονύσου και η νεοϊδρυθείσα Χορωδία Junior Δήμου Διονύσου έδωσαν στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου χριστουγεννιάτικη συναυλία ερμηνεύοντας με μοναδικό τρόπο, γνωστά τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου κ. Στ. Καρδιόλακα και τη συνοδεία στο πιάνο της κ. Μαρίνας Αυγέρη οι μικροί χορωδοί ενθουσίασαν για άλλη μία φορά τους θεατές που τους επιβράβευσαν πολλές φορές με παρατεταμένα χειροκροτήματα. Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δ. Ράικος και η εκπρόσωπος των γονέων της Χορωδίας κα Ευθ. Πιτταρά.

08-3 10-4

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, τα μέλη του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων της Δημοτικής Κοινότητας Άνοιξης πραγματοποίησαν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους και με εορταστική διάθεση τραγούδησαν τα κάλαντα, διασκέδασαν και αντάλλαξαν ευχές με τον Δήμαρχο Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνη και τον αντιδήμαρχο κ. Β. Κοκμοτό που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

14-3

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 7 το βράδυ, στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης που βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα Διονύσου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα το βιβλίο. Τα παιδιά της Χορωδίας Junior Δήμου Διονύσου μαζί με τους γονείς τους ξεναγήθηκαν στη βιβλιοθήκη, έφεραν βιβλία για την ενίσχυσή της, συνομίλησαν με την υπεύθυνη κα Χρ. Γιαννέτου για τον τρόπο λειτουργίας της, ενώ στη συνέχεια, παρουσία του Δημάρχου κ. Δ. Ζαμάνη, τραγούδησαν για τους παρευρισκόμενους, γεμίζοντας με όμορφες μελωδίες την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου.

17-3

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του διημέρου ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου, με τη χριστουγεννιάτικη συναυλία της Μουσικής Σχολής Κρυονερίου που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου. Οι μαθητές της σχολής παρουσίασαν έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών για πιάνο και κιθάρα αλλά και παραδοσιακά τραγούδια και κάλαντα, υπό την εποπτεία των δασκάλων τους κ.κ. Μ. Γασπαράτου, Μ. Δοβέλλου, Θ. Κωνσταντινίδη και Ι. Ζαχαρέλη και την καλλιτεχνική επιμέλεια του διευθυντή της Σχολής, μαέστρου κ. Ι. Τουφεξή, κερδίζοντας τον θαυμασμό και την επιβράβευση των θεατών.

26

Στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου, το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου παρευρέθηκαν δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι και μέλη συλλόγων και φορέων όπως και πολλοί δημότες.

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης δήλωσε σχετικά : «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ανταπόκριση που έχουν από τους πολίτες, οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργάνωσε και φέτος ο Δήμος μας σε όλες του τις Δημοτικές Ενότητες. Στεκόμαστε σταθερά δίπλα, αρωγοί και συμπαραστάτες, στον κάθε δημότη, στην κάθε οικογένεια. Ετοιμάσαμε μία σειρά δωρεάν χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, με κύριο αποδέκτη τα παιδιά, ενώ παράλληλα ενισχύουμε τη στήριξη των ευπαθών ομάδων πολιτών μέσα από τις κοινωνικές μας δομές. Στόχος μας είναι τις ημέρες των Χριστουγέννων το χαμόγελο να φωτίζει τα πρόσωπα όλων των δημοτών».