logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου, παρουσία του Δημάρχου Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνη, η χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή και η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στον Άγιο Στέφανο, δίνοντας το έναυσμα για να ξεκινήσουν επίσημα οι εορταστικές εκδηλώσεις στον Δήμο Διονύσου.

14-2

Η προσέλευση πολλών δημοτών με τις οικογένειές τους, οι χαρούμενες φωνές και τα γελαστά πρόσωπα εκατοντάδων παιδιών που έπαιξαν στο φουσκωτό κάστρο, παρακολούθησαν την παράσταση του ζογκλέρ και το fire show και χόρεψαν υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, γέμισαν την πλατεία Δημοκρατίας στέλνοντας ένα μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας.

0002-3

Ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης, στον χαιρετισμό του, ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές με υγεία, πρόοδο και αγάπη και το 2017 να είναι μια χρονιά ειρηνική και δημιουργική.

0001-3

Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που κράτησε μέχρι το βράδυ τις εντυπώσεις κέρδισε η τεχνητή… χιονόπτωση, που διασκέδασε μικρούς και μεγάλους, ενώ ανάρπαστα έγιναν και τα εορταστικά κεράσματα που προσφέρθηκαν σε όλους. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρ. Ντούντα και Αν. Στασινοπούλου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Στεφάνου Μ. Κασαπάκης, ο Τοπικός Σύμβουλος Δροσιάς Στ. Ουσταμπασίδης και η ειδική συνεργάτις του Δημάρχου για θέματα παιδείας και πολιτισμού Ξ. Νταγκαλή.

0005-2