logo


Ανακατατάξεις σημειώθηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στους συνδυασμούς της Δημοτικής Αρχής, αλλά και της μείζονος μειοψηφίας, με την ολοκλήρωση μάλιστα του πρώτου μισού της δημοτικής θητείας. Ειδικότερα:

Πρωτοκολλήθηκε σήμερα Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο η παραίτηση του δημοτικού συμβούλου Γ. Αφάρα, που προέρχεται από τη Δροσιά. Ο απερχόμενος δημοτικός σύμβουλος, γιατρός στο επάγγελμα, στη διάρκεια της θητείας του ήταν από τους συνήθεις απόντες. Τη θέση του παίρνει ο Β. Τσαγκαράκης, επαγγελματίας με επιχείρηση στη Σταμάτα, που πρόσφατα ορίστηκε και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολικής Επιτροπής Α’Βάθμιας Εκπαίδευσης.

tsagka

Παράλληλα, μόλις έγινε γνωστή η αλλαγή έχουμε και στη σύνθεση και της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας: Την προηγούμενη εβδομάδα ο επικεφαλής της Γ. Καλαφατέλης ζήτησε την παραίτηση του Δ. Χιώτη από το Κρυονέρι, τη θέση του οποίου καταλαμβάνει ο γνώριμος από την προηγούμενη Διοίκηση Τ. Καρασαρλής τραπεζικός, πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, με εξαιρετικά αμφιλεγόμενη θητεία.

karasarlis