logo


Την ώρα που αναρτάτο σήμερα Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στην ιστοσελίδα του Δήμου η πρόσκληση για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 8.30 το βράδυ, την ίδια ώρα στο Δημοτικό Κατάστημα της Δροσιάς ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών-Χωροταξίας και Πολεοδομίας Ευ. Λυρούδιας συναντούσε εκπροσώπους των παρατάξεων της μειοψηφίας Ενωτική Πρωτοβουλία, Νέα Πνοή για το Διόνυσο και Δημοκρατική Ανατροπή Διονύσου, κατόπιν αιτήματός τους, ώστε να τους ενημερώσει για την πορεία του έργου της αποχέτευσης στην πόλη. Το θέμα, εξάλλου, κατόπιν αιτήματος και πάλι των μειοψηφιών, θα συζητηθεί εκτενώς στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

img_7405

Την ίδια ημέρα, Τρίτη 15/12, θα προηγηθεί στις 6.30 το βράδυ ακόμη μια συνεδρίαση, αποκλειστικά για την έγκριση του Προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου για το 2017.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη για τη δεύτερη συνεδρίαση της Τρίτης, έχει ως εξής:
ΘΕΜΑ 1ο: Συζήτηση επί αιτήματος των παρατάξεων της μειοψηφίας για το έργο της αποχέτευσης ακαθάρτων (Αρ. πρωτ. ∆.Σ.11/22-11-2016).
ΘΕΜΑ 2ο: 5η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού ∆ήμου οικ. έτους 2016.
ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση της αριθ. 102/7-11-2016 απόφασης του ∆.Σ του Ν.Π.∆.∆. KOINΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΑΙ∆ΕΙΑ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ Η ΕΣΤΙΑ με θέμα «∆’ Αναμόρφωση προϋπολογισμού ο.ε 2016».
ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση ∆ιενέργειας (Αναγκαιότητας) Προμήθειας Υπηρεσιών Καθαριότητας & Περιβάλλοντος (Κοπή Ψηλών ∆ένδρων – Αποκομιδή Ογκωδών Απορριμμάτων – Αποκομιδή Κλαδιών) Έτους 2016.
ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση απόφασης της Επιτροπής Εκτίμησης και Υπολογισμού Οικονομικής Ενίσχυσης Πληγέντων από Θεομηνίες για την αποζημίωση των πληγέντων από την βροχόπτωση της 22/10/2015.
ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ∆ΙΑΚΛΑ∆ΩΣΕΩΝ
∆ΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ Υ∆ΑΤΩΝ ∆.Κ. ∆ΡΟΣΙΑΣ».
ΘΕΜΑ 7ο: Εισήγηση για την προμήθεια υπηρεσιών έκδοσης / εκτύπωσης, εμφακέλωσης και αποστολής ταχυδρομικών αντικειμένων (υβριδικό ταχυδρομείο και ταχυδρομικά τέλη).
ΘΕΜΑ 8ο: Α. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Ανακατασκευή 7 παιδικών χαρών ∆ήμου ∆ιονύσου». Β. Έγκριση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του ανωτέρω έργου.
ΘΕΜΑ 9ο:. Έγκριση ∆ιενέργειας (Αναγκαιότητας) Προμήθειας Παροχής Υπηρεσίας Εργασίας Οδοκαθαρισμού.
ΘΕΜΑ 10ο: Χρονική παράταση Σύμβασης χωρίς υπέρβαση συμβατικού αντικειμένου για υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής χλωριωτών αντλιοστασίων και δεξαμενών.
ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση 1oυ Α.Π.Ε. του έργου «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Ο∆ΩΝ – ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΩΝ – ∆ΙΑΒΑΣΕΩΝ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ».
ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Τοπικές επεμβάσεις για την απορροή ομβρίων στο ∆. ∆ιονύσου».
ΘΕΜΑ 13ο: Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού στη ∆.Κ. Κρυονερίου στο Ο.Τ.102».
ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση ∆ιενέργειας Αναγκαιότητας για Λήψη απόφασης για την υποβολή πρότασης με τίτλο: «∆ράσεις για την Ολοκληρωμένη ∆ιαχείριση Αστικών Αποβλήτων ∆ήμου ∆ιονύσου» στο πλαίσιο της Πρόσκλησης με κωδικό ΟΠΣ 1465 του Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» 2014 – 2020.
ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση ∆ιενέργειας Αναγκαιότητας για τη μίσθωση χώρου για τη δημιουργία κεντρικού «ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ» στο πλαίσιο της Πρόσκλησης με κωδικό ΟΠΣ 1465 του Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» 2014 – 2020.
ΘΕΜΑ 16ο: Έγκριση της αριθ. 111/5-12-2016 απόφασης του ∆.Σ του Ν.Π.∆.∆. KOINΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΑΙ∆ΕΙΑ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ Η ΕΣΤΙΑ με θέμα «Επανέγκριση προϋπολογισμού του Ν.Π ∆.∆ ΚΟΙ.ΠΑ.Π Η ΕΣΤΙΑ ο.ε. 2017 κατόπιν της Γνώμης του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ».
ΘΕΜΑ 17ο: ∆ιαγραφές χρεώσεων βεβαιώσεων καταλόγων.
ΘΕΜΑ 18ο: Έγκριση «Έκθεσης για τη παροχή γνώμης Επιτροπής για τη καταστροφή αντικείμενων άνευ αξίας».