logo


Με πρώτο θέμα τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της, όπως αυτό προέκυψε στην πρόσφατη συνεδρίαση (22/11) του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της ΕΣΤΙΑΣ την προσεχή Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 4 το απόγευμα. Υπενθυμίζεται πως Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, το οποίο διαθέτει πλέον και Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας, επενεξελέγη με ευρεία αποδοχή ο Θ. Στάικος, ενώ Αντιπρόεδρος εξελέγη η Β. Βουτσά.

Η Ημερήσια Διάταξη της συνεδρίασης περιλαμβάνει 6 συνολικώς θέματα:

Θέμα 1ο: Συγκρότηση σε Σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠ «ΚΟΙΠΑΠ Η ΕΣΤΙΑ»

Θέμα 2ο: Επανέγκριση προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ «Η ΕΣΤΙΑ» οικ. έτους 2017 κατόπιν της Γνώμης του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των Ο.Τ.Α.

Θέμα 3ο: Επιτροπές παραλαβής γενικών εργασιών -υπηρεσιών (Ν. 4412/8-8-2016).

Θέμα 4ο: Επιτροπές παρακολούθησης και παραλαβής προµηθειών (Ν. 4412/8-8-2016).

Θέμα 5ο: Έγκριση δαπάνης διάθεσης πίστωσης και τεχνικών προδιαγραφών για την απευθείας ανάθεση της εργασίας της αποξήλωσης τεσσάρων κλιματιστικών μονάδων από το Α΄ Παράρτημα του Παιδικού Σταθμού Αγ. Στεφάνου λόγω μετεγκατάστασής του και επανεγκατάστασής τους στο νέο κτίριο.

Θέμα 6ο: Έγκριση δαπάνης διάθεσης πίστωσης και τεχνικών προδιαγραφών για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας υδραυλικών ειδών για τις ανάγκες των Παραρτημάτων των Παιδικών Σταθμών και των ΚΑΠΗ του ΝΠ.