logo


Μόνο η Μ. Σπυροπούλου, Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Διονύσου, θα παραστεί κατά τα φαινόμενα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα ξεκινήσει σε δυο ώρες και θα ασχοληθεί, μεταξύ άλλων και με την κατάρτιση των δασικών χαρτών για μια ακόμη φορά.

Σε ερώτηση της Οδού Διονύσου, σήμερα 29 Νοεμβρίου το πρωί και στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής- στην οποία παρίσταντο μόνο μέλη της Δημοτικής Αρχής και η Ζ. Σώκου από τη Λαϊκή Συσπείρωση ως παρατηρήτρια- ο Δήμαρχος Δ. Ζαμάνης πιθανολόγησε πως ο Ν. Χλύκας, ανάδοχος της εργασίας κατάρτισης των χαρτών, δεν είναι πολύ πιθανό να παραστεί.

Ο ίδιος αυτός ανάδοχος, όταν έρθει η ώρα να υπογράψει τη σύμβαση με το Δήμο για την εν λόγω εργασία, θα πρέπει να συνταχθεί πλήρως με την απόφαση που σε λίγες ώρες θα πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο αναφορικά με τα περιγράμματα που ζητεί το Υπουργείο, ώστε να καταρτιστούν οι δασικοί χάρτες: “Ανεξαρτήτως του νόμου, ο Δήμος θα στείλει τα περιγράμματα που ο ίδιος θεωρεί σωστά και ο ανάδοχος θα πρέπει να εναρμονίσει πλήρως την εργασία του με τη σημερινή απόφασή μας”, δήλωσε ο κ. Ζαμάνης, προσθέτοντας πως ο όρος αυτός- ο οποίος ήδη από πολλές πλευρές χαρακτηρίζεται “καταχρηστικός”- θα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος τής προς υπογραφήν σύμβασης. Και αναμένεται να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τόσο για τη νομιμότητα όσο και για τη σκοπιμότητά του.