logo


Με 7 θέματα θα συνεδριάσει αύριο Τρίτη 29 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί η Οικονομική Επιτροπή. Ανάμεσά τους η έγκριση του πρακτικού αξιολόγησης για την πραγματοπίηση της σύμβασης με τον ανάδοχο που θα αναλάβει την κατάρτιση των δασικών χαρτών. Σύμφωνα με το πρακτικό, μειοδότης με το ποσόν των 15.934 ευρώ αναδείχθηκε το μελετητικό γραφείο NERCO Ν. Χλύκας και Συνεργάτες. Ο κ. Χλύκας εέναι δασολόγος- μελετητής και ένας εκ των τριών ομιλητών που συμμετείχαν το περασμένο καλοκαίρι στην εκδήλωση της Δημοκρατικής Ανατροπής Διονύσου, με θέμα το νέο, τότε, δασικό νομοσχέδιο. Υπενθυμίζεται πως  αύριο βράδυ θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την κατάρτιση των δασικών χαρτών, στην οποία έχει ζητηθεί να παρίσταται και να συμμετάσχει ο ανάδοχος, καθώς και η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Δόμησης, ώστε να βοηθήσουν στην αποκρυστάλλωση των κατευθύνσεων που θα τους δοθούν από το Δήμο:

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 1ο: Πληρωμή Προστίμου Τροχαίας.
ΘΕΜΑ 2ο: Έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για την καταβολή δαπάνης (οικονομική συμμετοχή) για εκτέλεση έργων από την ∆Ε∆∆ΗΕ (π.χ. τοποθέτηση φωτιστικών, μετατόπιση στύλων, επαύξηση ισχύος παροχών, ηλεκτροδότηση πίλλαρ) σε κοινόχρηστους χώρους του ∆ήμου ∆ιονύσου – έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης.
ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση Έκδοσης Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής για ∆απάνες Τελών Κυκλοφορίας Οχημάτων του ∆ήμου ∆ιονύσου για το έτος 2017.
ΘΕΜΑ 4ο: Αίτημα του κ. Κόκκινου Σωτήριου για καταβολή αποζημίωσης για ζημιά φθοράς (4) ελαστικών του ΙΧΕ αυτο/του του, λόγω άσχημου οδοστρώματος.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΕΟ∆ΟΜΙΑΣ

ΘΕΜΑ 5ο: Λήψη απόφασης περί Έγκρισης πρακτικού Αξιολόγησης για την πραγματοποίηση της δημόσιας σύμβασης «Παροχή υπηρεσιών για την διαδικασία κατάρτισης των δασικών χαρτών σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.4389/2016».

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 6ο: 5η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού ∆ήμου οικ. έτους 2016.

∆/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 7ο: Αποδέσμευση πίστωσης από τον Κ.Α. 63.7412.0001 των εξόδων ο.ε 2016 με την ονομασία 1η Συμπληρωματική Σύμβαση για την μελέτη με τίτλο: «Μελέτη ολοκλήρωσης δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στον Αγ.Στέφανο και δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων στους οικισ. Ραπεντώσα & Πευκόφυτο του ∆. ∆ιονύσου».