logo


Αύριο Παρασκευή 11 Νοεβρίου στις 9 το πρωί θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροππή του Δήμου με 10 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως τα έξι από αυτά αποτελούν αιτήματα δημοτών για αποζημίωση επειδή τα αυτοκίνητά τους έπαθαν ζημιές είτε από πτώση σε λακούβα είτε λόγω αμέλειας των υπηρεσιών:

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΘΕΜΑ 1ο: Αίτημα της κ. ∆ήμητρας Κουβέλη για καταβολή αποζημίωσης λόγω ζημιάς των ελαστικών του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου της από πτώση σε λακκούβα του οδοστρώματος.
ΘΕΜΑ 2ο: Αίτημα του κ. Κριεμάδη Σταματίου για καταβολή αποζημίωσης για ζημιά του ελαστικού του ΙΧΕ αυτ/του του από πτώση επί λακκούβας στο οδόστρωμα.
ΘΕΜΑ 3ο: Αίτημα του κ. Κεράτσα Ιωάννη περί καταβολής αποζημίωσης για ζημιά (2) δύο ελαστικών του Ι.Χ.Ε. αυτο/του του από πτώση σε κανάλι ομβρίων στο οδόστρωμα.
ΘΕΜΑ 4ο: Αίτημα της κ. Σφήνα Σουλτάνας για καταβολή αποζημίωσης λόγω ζημιάς των ελαστικών του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου της από πτώση σε λακκούβα του οδοστρώματος.
ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση Μελέτης, Όρων ∆ιακήρυξης και ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης Προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2016 για την «Ασφάλιση Μεταφορικών Μέσων» του ∆ήμου ∆ιονύσου».

∆/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση ∆απάνης και διάθεση πίστωσης ύψους 85.760,23 ευρώ για το έργο: «Ανακατασκευή- Συντήρηση Αθλητικών εγκαταστάσεων ∆ήμου ∆ιονύσου».
ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση ∆απάνης και διάθεση πίστωσης ύψους 303.328,59 € για το έργο: «Ανακατασκευή 7 παιδικών χαρών ∆ήμου ∆ιονύσου».

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αποζημίωση της ΦΙΛΟΛΙΑ ΑΡΓΥΡΩΣ για τη ζημιά που υπέστη το όχημά της από εκτελούμενες εργασίες εργαζομένου με χλοοκοπτικό.
ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αποζημίωση του ΠΙΤΣΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ για τη ζημιά που υπέστη το όχημά του λόγω πρόσκρουσης σε κομμένο κορμό δένδρου.

∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΕΟ∆ΟΜΙΑΣ
ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ύψους 45,46€ για την “συνδρομή πολεοδομικής νομοθεσίας”.